Posts in Reiser
PALMESUS DAG 2 + BILDEDRYSS

 

Annonse | Lenker fra Nelly

36857643_10216597056497929_5133590137631932416_n.jpg
IMG_1762.jpg
IMG_1790.jpg
IMG_1780.jpg
IMG_1782.jpg
IMG_1793.jpg
IMG_1794.jpg
 TOPP  HER     | BELTE  HER   | SKJØRT CUBUS

TOPP HER  | BELTE HER | SKJØRT CUBUS

IMG_1784.jpg

Jeg kom hjem utrolig sent igår kveld og fikk ikke lagt ut innlegget før nå! Jeg må bare si det at Palmesus har vært helt fantastisk! Jeg møtte utrolig mange kjentfolk og ikke minst folk som har sett meg på tv eller lest bloggen min, det er så hyggelig! Jeg skal ærlig innrømme at det var slitsomt til tider der inne og jeg kan nok ikke telle med en hånd hvor mange ganger jeg mistet vennene mine der inne, det er vanvittig mye folk og når jeg hele tiden blir stoppet opp for å ta bilder og lignende mister jeg dem, men alt i alt var det en fantastisk opplevelse med god stemning, fint vær og flotte mennesker! 

Akkurat nå er jeg helt utkjørt og er nødt for å slappe av for å hente inn litt energi igjen. Man blir veldig sliten av å være på festival og da er det utrolig deilig å bare kunne ligge hjemme og slappe av akkurat nå. Jeg holder på med å redigere videoer og lage innlegg til dere som jeg håper dere kommer til å like. Ellers må dere ha en fin uke.

 

Jeg møtte som sakt utrolig mange mennesker som tok bilder, dersom dere har noen bilder av oss fra Palmesus sammen så gjerne send meg det på DM på Instagram.

Dersom dere/du har vært på Palmesus, gjerne legg igjen en kommentar om din opplevelse og eventuelt tips til neste år! Det kan være ting som er morsomt å få med seg eller annet.


Blogglistenhits
PALMESUS DAG 1 + BILDEDRYSS
IMG_1691.jpg
IMG_1673.jpg
IMG_1671.jpg
IMG_1694.jpg
IMG_2629.jpg
36688156_10216571909749276_3713141081571852288_n.jpg
36641783_10216571905989182_6911044739420651520_n.jpg

Hei dere!

Beklager for sen oppdatering, men jeg koser i hjel og får nesten ikke tid til å blogge i og med at nettet er så dårlig! Jeg har det helt fantstisk på Palmesus og jeg anbefaler virkelig alle som ikke er der i år til å reise neste år, det skal jeg, uten tvil. Jeg har slengt med et lite bildedryss fra gårsdagen som var helt topp. Nå skal jeg kose meg videre og nyte resten av helgen her i Kristiansand, sees <3


Blogglistenhits
TILBAKE TIL PARADISE

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_2529.jpg

P A R A D I S

 

 

I dag dro jeg og to venninner til Lyngdal, for i morgen drar vi nemlig videre til Kristiansand. Jeg gleder meg utrolig mye til Palmesus og har faktisk aldri vært der før selv om jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd at Lyngdal skulle være så fint på sommeren, jeg er skikkelig overraska, bare se på bildene! Herregud så fint. Jeg føler nesten at jeg er i Mexico igjen, hehe, og tilbake i Paradiset. Her er det hele 30 grader og det er sjeldent jeg bader i Norge, men her må man virkelig bade for å ikke svette bort. Jeg stortrives og gleder meg skikkelig mye til en fin ferie sammen med gode venninner, samtidig kommer vi til å ta mange bilder slik at dere får se hva jeg gjør!

Forresten så er det er mye mulig at Erik også dukker opp på Palmesus i Kristiansand og da kan det også hende at vi har en meetup som dere ønsker. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere dersom det skjer.


IMG_2461.jpg
 BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER &nbsp; ⎟ BIKINITRUSE HER &nbsp;- FINNES OGSÅ I SVART

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER BIKINITRUSE HER - FINNES OGSÅ I SVART

IMG_2447.jpg
IMG_2501-2.jpg
IMG_2436.jpg
 SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER

SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER


Blogglistenhits
EN SISTE FERIE SAMMEN?
IMG_2287.jpg

"Jeg vet at mamma er syk og jeg ønsker å tilbringe mest mulig tid sammen med henne. Jeg vet heller ikke om dette er vår siste ferie sammen"
- Hjernen min

Jeg hater meg selv og jeg hater at jeg tenker slikt.

Nå har vi vært i Spania i et par dager, hele familien. Det har vært helt fantastisk, selv om jeg har slitt med å blogge og har utrolig lite motivasjon og tid til å gjøre det akkurat nå. Det aller viktigste for meg er å tilbringe så mye tid som over hode mulig sammen med hele familien. Vi vet dessverre ikke om dette er vår siste ferie sammen med mamma og det er hjerteskjærende. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt denne tanken og hvor mange ganger folk har sakt til meg at dere må nyte ferien mens dere kan. Det er helt jævlig. Jeg skal ærlige innrømme at jeg er redd. Jeg er livredd for at dette er vår siste ferie sammen og ja, jeg tenker på det hele tiden og hater meg selv for det.

Jeg vet at jeg er nødt til å skape minnerike øyeblikk og ikke minst tilbringe mest mulig tid sammen med mamma. Det er første prioritet, men hvem har sakt at det er vår siste ferie sammen? Jeg blir rett og slett gal av å tenke på det. Jeg blir også gal av at andre mennesker sier dette til meg HELE TIDEN, stopp. Ja, mamma er alvorlig syk, men det betyr ikke at vi skal gi opp? 
Jeg har i hvert fall ikke gitt opp og jeg vet at vi skal ha flere ferier sammen. Hele familien inkludert mamma.


- DAGENS ANTREKK -

 TOPP - H&amp;M |&nbsp; SKJØRT - STRADIVARIUS

TOPP - H&M SKJØRT - STRADIVARIUS


Blogglistenhits
JEG MERKER STOR FORSKJELL

Annonse | Lenker fra Nelly

35272123_10155240566746567_3484649766317457408_n-2.jpg

Jeg elsker Spania!

Selv om jeg er født og oppvokst i Norge så er jeg kvart spansk og kvart chilensk som dere sikkert vet. Hver gang jeg er i Spania føler jeg meg faktisk mer spansk hehe.. selv om jeg ikke kan spansk da, så trives jeg utrolig godt likevel. Det er noe med varmen, maten og menneskene som bor her. Alle er så hyggelige å nesten hver gang noen passerer hverandre hilser de. De er utrolig høflige å det er virkelig noe jeg skulle ønske nordmenn generelt kunne blitt bedre på! Det er nesten litt rart å navne det, men jeg blir klein når mennesker jeg ikke kjenner hilser for å være høflige. Jeg tar meg selv i det, men det er fordi jeg ikke er vandt til det så ofte. Etter at jeg har vært med på Paradise Hotel kommer det mye oftere folk jeg ikke kjenner bort å hilser på meg for å gjerne slå av en prat hjemme i Norge, da føles det mye mer naturlig av en eller annen grunn. Når noen hilser på meg her i Spania, blir jeg nesten sjokkert fordi det er så uvanlig i forhold til hjemme. Her vet ingen hvem jeg er, men likevel hilse de. Dette er bare en liten tanke jeg har som jeg måtte dele med dere. Poenget er at jeg syns det er veldig gøy og ikke minst hyggelig når mennesker kan smile til hverandre og gjerne hilse når de passerer hverandre, det er så koselig! hehe. 


Dagens aktivitet

I dag har jeg vært på La Zenia å shoppet litt. Jeg har alltid likt å shoppe, men ikke for lenge. Jeg går fort lei når jeg først er ute å handler.. Hjemme bestiller jeg heller klær på nettet enn å gå i butikker å lete etter klær, det er utrolig mye mer oversiktlig på nettet å da finner jeg kjappere det jeg trenger! herlig. Nytt land, nye butikker og mer utvalg passer meg perfekt. Hjemme går jeg fort lei av de butikkene vi har å da sliter jeg også med å finne det jeg trenger!

IMG_0786.JPG

35239559_10155240563361567_2544745050315685888_n-2.jpg

Ellers vil jeg vise dere et produkt jeg har brukt en liten stund nå. Ja, jeg merker allerede stor forskjell. I og med at jeg har vippe-extentions på så får jeg ikke prøvd ut produktet på vippene mine, men jeg bruker det på øyenbrynene mine istedenfor! jeg elsker det! Virkelig. Etter sommeren tenkte jeg å ta en liten pause fra vippe-extentionet å spare ut mine egne, da skal jeg virkelig begynne å bruke dette produktet på vippene mine! Jeg har hørt utrolig mye bra om det. 

 

♡ KOMOREBI

 


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER - Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige! 


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

Det er ikke som opplever at det fungerer like bra, men det er absolutt verdt å prøve det likevel for å gi opp en mening om det. Jeg har selv aldri hatt troen på slike produkter, men det funker utrolig bra på meg og jeg merker allerede stor forskjell! Jeg håper dere liker at jeg kommer med tips til dere, og selv er jeg helt ærlig. Jeg skal legge ut før og etter bilder etterhvert så skal dere få se. 

 

Klikk hjem produktet her!


Blogglistenhits
HAR VI DET EGENTLIG GODT NOK?

 

Annonse | Lenker fra Nelly

 TOPP - HER

TOPP - HER

IMG_2151.jpg

Jeg har det mer en godt nok..

I dag er det svært mange mennesker som ikke setter pris på det de har i livet. Jeg er selv en av de menneskene. Jeg tar meg i det flere ganger med at jeg ikke setter stor nok pris på ting i livet mitt selv om jeg har det mer en godt nok med det jeg har. Det aller viktigste er at man får tilfredsstilt de grunnleggende behovene i livet som mat, drikke og tak over hode, men trenger man så mye mer? Jeg tenker ofte på dette. I dag er det svært mange tilfeller der man opplever at folk skal ha den nyeste telefonen, den beste pcen, de aller nyeste klærne som er på moten, de fineste feriene/husene og mye mer. Det som er trist for min egen del er at, jeg er sånn og jeg liker det ikke. Jeg hater det. Man setter ikke pris på det man har og når man hele tiden kjøper nye ting og skal ha det beste blir man heller aldri helt fornøyd. Etter at mamma ble syk har jeg lagt merke til at mennesker plutselig skriver fine eller støttende meldinger fordi de faktisk bryr seg. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på, men hvorfor er det sånn at når man opplever at man kan miste noen man er glad i eller noe annet alvorlig skjer, da skal man sette pris på ting og være lykkelig? Det er noe jeg aldri kommer til å forstå. Jeg husker at jeg ba mamma om en unnskyldning for at jeg til tider gjennom årene kan ha vært frekk eller ufin mot henne, nettopp fordi jeg ikke lengre vet hva fremtiden bringer når det kommer til mamma. Hun svarte med at det ikke var noe jeg måtte tenke på, det var en del av oppveksten vår. Jeg syns at vi skal leve et liv som gjør oss glad på bakgrunn av opplevelser og glede ikke minst. Jeg kan sitte her å angre på mange forskjellige ting fordi mamma er syk. Jeg kan ble om unnskyldning for ting som har skjedd tidligere, men det er fortiden. Nå må jeg som alle andre sier "ta dag for dag å skape gode minner". Noe jeg skulle ha ønsket at jeg gjorde hele livet. Jeg har det jo mer en bra nok. Jeg har alltid hatt det utrolig bra, men jeg har rett og slett ikke satt stor nok pris på ting og hvert fall ikke på de viktigste som familien min.


IMG_2169.jpg
IMG_2153.jpg
IMG_2122.jpg

Jeg håper dere skjønner hva jeg vil frem til med dette innlegget.
Jeg føler bare ikke vi forstår hvor godt vi har det før vi faktisk opplever motgang i livet. Vi burde alle bli flinkere til å sette pris på ting. Jeg skulle blant annet ha ønsket at jeg satte mer pris på familien min og alt de gjør/har gjort for meg hele tiden. Ikke bare når man opplever motgang, da kan det være for sent.

 Vel, nå skal ut å nye kveldssolen sammen med min kjære familie<3 See you.


Blogglistenhits
HELLO SPAIN

 

Annonse | Lenker fra Nelly

 TOPP - HER &nbsp; BELTE - HER

TOPP - HER   BELTE - HER


FINALLY!

Endelig er jeg ute på reisefot igjen. Jeg elsker det! Denne gang er jeg i Spania å det er utrolig rart å tenke på at forrige gang jeg var i utlandet var det i Mexico. Tiden går altfor fort. I det siste har jeg vært sliten og trøtt å det skyldes nok mye stress i livet generelt. Reising, Erik som er på Farmen innspilling, mamma som er syk også videre, det er ikke meningen at mitt humør skal prege dere og blogginnleggene, men det har veldig stor betydning for både motivasjonen og humøret mitt. Ellers merker jeg allerede etter en dag at denne ferien passer meg perfekt. Jeg får brukt mye tid sammen med familien min samtidig som jeg får god tid til å slappe av. I dag lå jeg ved bassenget i et par timer mens jeg lytta til pusten min. Når man opplever det å være så sliten som jeg har vært den siste tiden gir kroppen beskjed om at nok er nok! Det var faktisk super deilig å bare ligger der uten musikk og mobil å bare slappe av. Det er noe jeg unner alle en gang i blant.

Vi er på ferie hos min kjære farmor som bor i Spania. Hun er helt fantastisk som lar oss få bo hos henne i flere dager, samtidig som hun verter oss opp med godt selskap og god mat! I går brukte vi kvelden på å komme oss på plass og pakke ut. Vi spiste mye god mat og snakket sammen. Jeg elsker det! Ellers ble den en tidlig kveld. 

I dag har vi vært ved bassenget og solt oss. Jeg elsker å shoppe, derfor tok vi turen innom Habaneras kjøpesenter som har helt sinnsykt mye fint! Jeg har shoppet utrolig mye, ææ, kanskje litt for mye. Det har seg slik at jeg trengte noen nye sommerklær i og med at det har blitt litt mer mat og alkohol enn trening og sunn mat den siste tiden. Gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet dersom dere ønsker en video/innlegg av innkjøpet mitt i Spania. Nå skal jeg ut å nyte varmen og sola mens den enda er oppe! Ellers tenkte jeg å ta mye bilder hver dag her nede slik at dere får se hva jeg driver med om dagene. Jeg syns selv det er veldig gøy å se på bildedryss fra andres ferier. 

 

Husk at det er enda opptil 50% rabatt på utvalgte produkter fra Nelly.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN PÅ SALGET


 TOPP - HER &nbsp; BELTE - HER

TOPP - HER   BELTE - HER

IMG_0597.jpg

Hva ønsker dere at jeg skal blogge om denne ferien?

xoxo Ingrid


Blogglistenhits
DETTE SKAL JEG I SOMMER

 

Annonse ⎟ Lenker fra Nelly

 BIKINITOPP - HER Gleder meg så mye at jeg ikke klarer å stå i ro for å posere. Kleint.

BIKINITOPP - HER
Gleder meg så mye at jeg ikke klarer å stå i ro for å posere. Kleint.


Endelig skal jeg snart ut å reise igjen! Jeg føler faktisk selv at det er en stund siden jeg var ute å reiste sist, men det stemmer jo absolutt ikke. Jeg glemmer ofte ut at jeg reiser mye frem og tilbake mellom Oslo og Stavanger, Bodø og Trondheim. Det er utrolig gøy, men også slitsomt å være ute å reise hele tiden. Denne gang skal jeg reise til utlandet!! Sist gang jeg var utenfor Norge var det i Mexico, tenk det. Tiden går kjappere en man tror og det skremmer meg faktisk litt.. Jeg skal en del i sommer å tenkte å dele det med dere! Det blir selvfølgelig mye blogging og fine bilder på reisene som jeg gleder meg til å dele med dere!


Her er mine planer for sommeren så langt:

 

☀️  Torrevieja, Spania (11.6-21.6)
Allerede på mandag reiser jeg til Spania sammen med noen i familien. Jeg gleder meg utrolig mye! Vi skal nemlig reise å besøke min kjære farmor som bor Spania. Det er ikke så ofte jeg får tid til å se henne i og med at hun bor så langt unna.

 

🌴 Palmesus, Kristiansand (2.7-8.7)
Vi er en stor jentegjeng som skal reise til Kristiansand sammen og bo der i en hel uke! Jeg har aldri vært på Palmesus før, men har hørt kjempemye bra om det,  jeg gleder meg rett og slett til å bare nyte den gode festival stemningen og være der sammen med gode venner.
Kanskje vi møtes der?

 

👙 Marbella, Spania (17.7-24.7)
Enda en tur til Spania.. Ja takk. Jeg elsker Marbella! Jeg var der i fjor sommer også og trivdes utrolig godt. Vi er et par venninner som skal reise ned til Marbella i år også. Det er sinnsykt fint der nede, god mat og stemning! Det blir en skikkelig jentetur vil jeg på stå. Slenger med noen bilder fra da vi var der i fjor.

🍹 Findings Festival, Oslo (17.8-18.8)
ææ, jeg gleder meg så mye til dette! Jeg er utrolig glad i festivaler og dette blir den andre i år. Axwell/Ingrosso og ikke minst Post Malone kommer! Det blir helt sinnsykt. Jeg håper virkelig at været er med oss de dagene der.

 

🥂 Utopia, Stavanger (24.7-25.7)
Hallo dere! Dette er noe alle dere uten tvil bør få med dere. Utopia er en festival som åpnet dørene for første gang i fjor i Stavanger. Jeg var der faktisk og hadde det utrolig gøy! Det blir bare større og større å i år kommer selveste KYGO til Utopia! Dette blir den tredje festivalen min så langt i sommer å jeg er helt sikker på at denne festivalen blir uforglemmelig! 

34837539_10155126157021377_8415356721312038912_n.jpg

Dette er de tingene jeg skal så langt i sommer som er planlagt. Det kan godt hende at jeg tar noen spontanturer eller finne på noe annet gøy i mellom også, men det vil tiden vise! Jeg håper dere likte innlegget å legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet på hva du skal i sommer eller om du skal på noe av det jeg skal på? Jeg har veldig lyst til å bedre kjent med dere! Kanskje vi møtes på noe av det samme.

xoxo Ingrid

Blogglistenhits
FØRSTE GANG I NORDLAND
IMG_9972_preview.jpeg

En veldig spennende tid.

Det er utrolig rart å sitte her i dag å skrive dette innlegget. Et innlegg jeg burde ha postet for en god stund siden. 

Etter at vi kom hjem fra Mexico forandret ting seg utrolig mye på kort tid. Jeg hadde hatt en fantastisk tid i Mexico hvor jeg møtte mange nye flotte mennesker. Tiden gikk så altfor fort og man knyttet sterke bånd til hverandre. Jeg var så heldig å møte en fantastisk gutt der inne som jeg ble veldig glad i. Kort tid etter at vi kom hjem fra Mexico satt jeg igjen med tanker som bare bandt seg fast i hodet mitt "hvordan er Erik?, Hvordan blir det å møte han igjen utenfor Paradise Hotel?" 

Vi møttes faktisk første gang hjemme hos meg før premierefesten. Det var skikkelig koselig. Kveldene var utrolig lange. Vi brukte mye tid på å snakke sammen om alle de gode minnene vi hadde skapt sammen i Mexico. Vi valgte å bruke mye tid på hverandre når vi kom hjem og etter at han var på besøk hos meg reiste vi videre til Bodø og Storjord. Jeg hadde så lyst til å fortelle dere at jeg var på besøk hos han når jeg faktisk var der, men da hadde jeg dessverre ikke sjekket inn på Paradise Hotel enda. Erik er fra en liten plass cirka 3,5 time utenfor Bodø. Turen dit var slitsom. Det går dessverre ikke direkte fly fra Stavanger til Bodø. Først måtte vi fly fra Stavanger til Oslo for også ta neste fly som gikk til Bodø. Når vi kom til Bodø bodde vi et par dager i leiligheten til Erik før vi deretter tok bussen til Storjord. Skikkelig kjipt ettersom jeg var tom for 4G og et nettverk som ikke engang funket som den skulle på bussen. 

Det første vi gjorde når vi kom til Storjord var å gå på fjelltur. Selvfølgelig skulle Erik vise meg rundt på den lille plassen han er så stolt av. Noe jeg kan forstå fordi det er utrolig vakkert der. Vi tok bilder, filmet og sleit med å gå på grunn av all snøen. Vi er to helt forskjellige mennesker, Erik er mye mer spontan og plutselig står han der ferdig pakket og klar for tur. Noe av det mest spennende med hele oppholdet i Storjord var da jeg var med på bygdefest, haha. Jeg fikk møtt Erik sine venner hjemmefra! Det faktisk veldig gøy. Før jeg skulle reise hjem bodde vi noen dager i Bodø igjen. Vi var på Nordlandsbadet Spa og Velvære sammen der vi prøvde å ta bilder, men de ble dessverre ikke helt vellykka. 


Alt i alt var det en perfekt liten ferie som jeg ikke ville vært foruten.


IMG_9937_preview.jpeg
IMG_0007_preview.jpeg
IMG_0021_preview.jpeg

Har dere noen gang vært i Bodø eller Storjord? Dersom dere har legg igjen en kommentar om ting jeg bør gjøre neste gang jeg er der.

xoxo Ingrid

Blogglistenhits
JEG REISER TIL..

Hei igjen dere!

Den siste tiden har jeg reist utrolig mye rundt omkring, nå skal jeg reise enda engang! I dag reiser jeg nemlig til Trondheim! Gleder meg så mye til å se Erik igjen. Jeg skal hjelpe Erik med å pakke ut og vaske i kollektivet han bor i. Vi har en del planer for fremtiden og da trengs det å få rydda og flytte ut. Vi skal også filme en del YouTube-videoer sammen, dersom dere har noen tips til hva vi kan filme er det bare å skrive det i kommentarfeltet! 

IMG_0914.JPG

Før reisen var jeg hos flinkeste Stine på Nikita Hair (M44), dersom dere ønsker å se mer av hennes arbeid kan dere finne henne på Instagram - hairbystinevaaland. 

Jeg blir seriøst alltid super fornøyd når jeg er hos Stine! Her ser dere før/etter brynene mine og den nye hårfargen <3

xoxo Ingrid

HVOR REISER JEG NÅ?

Hei dere!

I dag reiser jeg til Oslo!! Gleder meg utrolig mye til å reise og ikke minst til å møte de andre Paradise deltakerne igjen. Denne gang skal jeg være med på Forza nattklubb sitt event som allerede er i kveld. Nå er det virkelig en god stund siden jeg har festet sammen med de andre deltakerne så dette blir GØY! Ellers skal jeg shoppe, spise god mat og bare kose meg. Jeg tenkte jeg skulle prøve å vlogge.. håper det blir vellykka hehe. 

 Foto:&nbsp; Lars Halvorsen

Foto: Lars Halvorsen