UKENS SPØRSMÅL | FARMEN, RASISME OG FALSKE FØLELSER FOR ERIK

34268803_10155116734786377_4838169934687109120_n-2.jpg

Hei dere!

I dag er det søndag og tid for ukens spørsmål! Jeg er utrolig sliten og trøtt i dag. Det var vært en hyggelig helg i Oslo med finalefest og diverse morsomme ting. Det har vært hektisk, men gøy å nå er jeg rett og slett bare sliten. Jeg tenkte å bruke resten av kvelden på å slappe av hjemme i sofaen og planlegge mange nye spennende innlegg til dere ♡ 
Dersom dere lurer på noe må dere gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.


1. Hvordan er det for deg å ikke vite når Erik kommer tilbake med tanke på at han er på innspilling med Farmen Kjendis?
Det er faktisk litt blanda følelser der. Jeg vet jo hvor han er og at han mest sannsynligvis har det bra inne på Farmen, men det er utrolig kjipt å ikke kunne snakke sammen med han. Det er litt spennende å ikke vite når han kommer tilbake, det eneste jeg vet er at innspilling er på fem uker og at jeg kommer til å bli super glad når jeg ser han igjen.

2. Hvor er cardiganen eller den lange blusen du har på deg i mandagens episode fra?
Den er fra shein og er super fin nå på sommeren. Legger til et bilder under. Fant ikke noe annet en ett screenshot fra episoden.

34366627_10155116729476377_7633396146265653248_n-3.jpg

3. Hvor mye har du og Erik hatt sex etter at dere ble sammen?
Hahah, dette kommer jeg ikke til å svare på. Det er mellom meg og Erik.

4. Hva synes du om at Newa røyk ut i finaleuken og at du tok hennes plass? Ble du glad med tanke på at din bestevenn Julie var en stor del av den avgjørelsen? Syntes veldig synd på Newa jeg. Kanskje bare kanskje bittelitt rasisme inni der.
Jeg sa i den episoden at jeg syntes at Newa fortjente det mye. Man ser også at jeg gråter i den episoden mens jeg holder rundt henne fordi jeg ble oppriktig lei meg på hennes vegner. Det er en selvfølge at jeg også ble glad fordi da fikk jeg muligheten til å kjempe meg om en plass i finalen. Julie var veldig glad i meg og da var det nok en selvfølge for henne at jeg skulle inn igjen. Julie bestemte ikke alene at det var Newa som skulle bli byttet ut med meg, det var det flertallet som bestemte. Rasisme kan du utelukke her, jeg er ingen rasist og dette har ingenting med Newa sin bakgrunn å gjøre. Husk at jeg er selv litt utenlandsk. 

5. Tjener du noe på bloggen? Lever du av bloggen?
Jeg tjener litt på bloggen, men ikke nok til å leve for nei.

6. Får dere vippeextensions på ph? Hvordan får dere tak i snus og røyk inne på hotellet?
Vi får verken vipper eller snus inne på Paradise Hotel. Dette er noe vi må ha med selv dersom vi ønsker det. Jeg snuser fast og hadde da med meg enormt mange bokser inn på hotellet fordi jeg visste at vi ikke fikk det i Mexico. De selger ikke snus i Mexico. Når det gjelder røyk fikk deltagerne som røyket gratis påfyll dersom de ønsket det. 

7. Hvor er den blå bikinien din fra?
Den er fra eBay.

IMG_1644.jpg

8. Er det ikke litt sårende for Erik at du spilte forelsket i han for å komme til finalen? Er det sant det Julie sa i dagens episode at du spilte på det?
Jeg har aldri noen sinne spilt på noen sine følelser. Jeg fikk følelser for Erik der inne, men jeg valgte å ikke gjøre for mye utav det fordi jeg ville bli bedre kjent med han på utsiden. Jeg var redd for at følelsene ville komme i veien for spillet. Dere må også huske på at jeg viste mye mer følelser ovenfor Erik der inne enn det dere får se på TV, det er ikke alt som kommer med. 

9. Hva sa Erik om at du sa at du hadde tenkt til å slippe kula? Har han reagert på det?
Dette er faktisk ganske morsomt! Jeg hadde glemt at jeg sa på TV til Erik at jeg kom til å slippe kulen på han. Jeg husker at jeg sa det til han etter at Paradise hadde gått på TV i flere uker. Han reagerte med et lite sjokk og ble faktisk litt sint på meg. Vi hadde følelser for hverandre der inne og da tok nok han det som en selvfølge at jeg ikke kom til å slippe kulen. For meg var det et spill der inne og jeg holdt mye av følelsene mine inni meg. Jeg husker at jeg alltid sa til meg selv før jeg sjekket inn at jeg kom til å slippe den kulen uansett og det hadde jeg gjort, dessverre. Dersom de følelsene jeg og Erik hadde for hverandre der inne var ekte, hadde det aldri blitt slutt dersom jeg hadde sluppet kulen. Jeg hadde nok delt litt penger med han når jeg fikk pengene, men alt i alt er det et spill. Han sa til meg at han aldri hadde sluppet kulen. Tror det hadde vært en helt sinnsykt finale dersom jeg slapp kulen mot selveste Erik. 

10. Hvor var Erik på finalefesten?
Erik er på farmen innspilling og var derfor ikke med på finalefesten.

11. Når ble du og Ine venner? Å er du ikke like god venn med Julie lengre?
Ine og jeg har alltid vært venner. Jeg fikk ikke så mye tid til å bli kjent med henne inne på Paradise Hotel dessverre. Hun er en utrolig flott og snill jente som jeg tror hadde vært god å ha inne på hotellet. Jeg forstår ikke hvorfor flere tror at meg og Julie ikke er venner lengre? Er det fordi vi ikke la ut bilder sammen på finalefesten? Julie var super travel på finalefesten i og med at hun vant finalen og var derfor med på mange intervjuer. Vi fikk faktisk ikke tid til å ta bilder sammen. Ellers er Julie og jeg veldig gode venner fortsatt og det kommer vi alltid til å være vil jeg tro.

12. Kan du fortelle om hvordan det var å møte Erik på utsiden av hotellet når dere var i juryen?
Det kan jeg. Erik og jeg møttes for aller første gang på utsiden av hotellet under jurymøte vi hadde den ene episoden hvor vi valgte å sende Leo inn igjen i finaleuken. Det er så trist å se at de har klippet bort møtet mellom meg og Erik. Jeg husker at jeg var klar over at Mathias og Leo var en del av juryen som gutter fordi det fortalte Ann meg da hun kom ut i juryen til hotellet hvor jentene var. Det jeg ikke viste var at Erik også var der. Jeg fikk sjokk da jeg så Erik igjen, jeg husker jeg ble stum og ga han en god klem og et kyss. Det var så vondt å se at han var en del av juryen når jeg syns at han fortjente aller mest å være inne på hotellet.


Jeg avslutter innlegget med et spørsmål til dere: Ønsker dere at jeg skal fortsette med dette innlegget en gang i uken fast, eller vil dere at jeg skal begynne med uken som gikk der jeg viser ukens antrekk, ukens opptur/nedtur også videre?

Ellers er det bare å stille meg spørsmål til neste gang! Ha en ellers fin kveld.

xoxo Ingrid


Blogglistenhits