UKEN SOM GIKK

 

Annonse Lenker fra Nelly + NA-KD

 TOPP   HER  (Bruk rabattkoden   Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮  BUKSE   HER

TOPP HER (Bruk rabattkoden Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮ BUKSE HER


Ukens tanke

At vi jenter ødelegger oss selv.
Jeg skrev et innlegg om dette som dere kan lese HER. Dette er virkelig noe jeg har tenkt MYE på siden jeg kom hjem fra Paradise Hotel. Alt med utseende og press som vi jenter går gjennom er utrolig tøft, tøffere enn de fleste andre generasjoner kan forstå og det er så viktig at vi jenter gir litt mer faen og ikke henger oss opp i alle andres liv og utseende som kanskje ikke alltid er like bra som det fremstilles i virkeligheten. Jeg skulle ønske at vi kunne ha vært stolt og fornøyd med oss selv.

 

Ukens høydepunkt

Kreften til mamma er ikke arvelig.
Dette betyr veldig mye for meg og de siste ukene har mamma tatt tester for å sjekke om kreften hennes er arvelig i og med at flere generasjoner over mamma har hatt samme type kreften som henne. Jeg har tenkt veldig mye på dette og har følt veldig lenge at jeg er nødt for å sjekke meg, noe jeg skal gjøre en dag i nærmeste fremtid! Jeg er redd og jeg vil virkelig ikke gå gjennom det samme som mamma. Det føles ut som et kilo med vekter har blitt fjernet fra skuldrene mine og heldigvis er det ikke en arvelig kreftsykdom. Det er jo aldri noe som er gøy med kreft, men av og til kan man oppleve utrolig mye viktig og bra når man kjenner noen som er kreftsyke og for meg og mamma sin del var det en stor lettelse at kreften ikke er arvelig!

 

Ukens nedtur

Mamma mistet håret.
Dette er definitivt ukens nedtur, dette er utrolig tøft, selv om mamma er sterk og takler dette veldig bra. Jeg er en jente og jeg vet hvor mye håret betyr for oss utseendemessig. Det er en del av vår identitet vil jeg si. Det kan virkelig ikke være noe hyggelig å våkne opp en dag og dra seg gjennom håret der man får store hårdotter samlet i håndflaten.. Jeg syns det er grusomt vondt og jeg er så stolt over mamma som klarer å se på håret sitt som en veldig liten del av livet. Hun er så vakker uten hår og jeg elsker virkelig at de som ikke har hår viser det frem og er stolt over det selv. Her kan dere se et bilde av min fine mamma.

IMG_1919.jpg

Jeg vil også vise dere noen litt mer personlige bilder der dere kan se hvor lett mamma kunne ta seg i håret til det bare datt av.


IMG_1949.JPG
IMG_1950.JPG
IMG_1948.JPG

Mamma mistet så mye hår at hun rett og slett ville barbere det av. Hun fikk hår overalt og kunne som dere ser på bildene bare dra håret sitt av hode.

 

Ukens antrekk

 SOLBRILLER   HER    ⎮  PLAYSUIT   HER  

SOLBRILLER HER ⎮ PLAYSUIT HER 

 HOODIE   HER

HOODIE HER

 TOPP   HER   | BELTE   HER

TOPP HER | BELTE HER

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg kjøpt meg en hudrens og en krem fra Amberly Cosmetics som faktisk er et merke i fra Stavanger, i og med at huden min har begynt å bli uren av alt stresset etter Paradise Hotel og ting som skjer personlig. Jeg har brukt dette i to dager og jeg føler allerede at huden min har begynt å ta til seg fuktighet og den føles så mye deiligere og ikke minst mykere! Dere finner det her. Forresten så er ikke dette sponset, men jeg vil anbefale det til dere!

 

Ukens must have

Nesquik og melk!
Av en eller annen grunn har jeg den siste uken hatt så utrolig lyst på nesquik og melk.. Jeg hadde det hele tiden da jeg var mindre til frokost, lunsj også videre, hehe. Jeg elsker det! Selv om det faktisk ikke smaker så mye sjokolade så er det ganske godt.

 

Ukens lesere

♡ Andrea

♡ Thea Pauline Alfsen

 

Ukens mest leste innlegg

1. PERSONLIG GJESTEINNLEGG - ERIK

2. UKENS SPØRSMÅL | VLOGG, MAMMAS INSTAGRAM OG ERIK

3. NYE FAVORITTER


Blogglistenhits