JEG TOK KONTAKT MED POLITIET

IMG_3290.JPG

Det siste døgnet har det vært et telefonnummer som har ringt meg flere ganger. Jeg pleier som regel ikke å svare på nummer jeg ikke har lagra på telefonen fra før av, men noen ganger må jeg ta den i tilfelle det er jobb eller lignende som prøver å få tak i meg. Det nummeret som ringte meg i dag fikk meg til å bli skikkelig redd. De snakka engelsk og sa at de fulgte med på meg gjennom vinduene mine. Jeg syns det er skikkelig ubehagelig og ikke minst skremmende med slike situasjoner. Det aller første jeg gjorde var jo selvfølgelig å si dette til mamma og pappa og venninnene mine, og det sykeste var at dette nummeret hadde også ringt til dem. "Heldigvis".

Med heldigvis mener jeg at det var en liten lettelse.  Da fikk jeg i hvert fall bekrefta at dette nummeret ikke bare hadde ringt til meg, men flere andre her i området. Det høres kanskje litt rart ut, men i og med at jeg er en "offentlig person" skremmer slike telefoner meg mer en det de pleide å gjøre før. Det kan godt hende at noen der ute driver og kødder med telefonsamtaler. Jeg har faktisk selv gjort det før, hehe. Men det å be folk om å skrike i telefonen ellers tar de deg, eller at de sier at de følger med på folk, er ubehagelig og ekkelt. Jeg ble faktisk så redd at jeg valgte å ringe politiet. Det eneste de sa var at de ikke kunne gjøre så mye med det enda. 

Det eneste jeg lurer på er om noen av dere som leser dette innlegget også har blitt oppringt av et telefonnummer som starter med +47, men har bare syv tall etter det og ikke åtte tall som vi har i Norge?

Ellers håper jeg at de som ringer kan slutte med det. Det er verken morsomt eller hyggelig. Takk på forhånd, hehe.

IMG_3277.jpg

Jeg velger å ikke vise hele nummeret, men uansett her er det og det har kun syv tall.


Blogglistenhits