JEG SVARER PÅ UTROSKAPSRYKTER


Hei dere!

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette blogginnlegget. Jeg har det vondt og trenger litt alene tid og tid sammen med mine nærmeste. Det siste døgnet har jeg valgt å koble meg fra alt som heter sosiale medier for å bruke tid på meg selv, men det er dessverre umulig for meg å ikke sjekke sosiale medier i og med at jeg driver med denne bloggen og andre ting.

Jeg er nødt for å være på hele tiden.

Det har gått utrolig mange forskjellige rykter det siste døgnet. Det er flere som har spurt meg om hvorfor jeg og Erik ikke er sammen lenger. Det er flere som har sendt meg meldinger og skreve at det var min feil og at jeg er dum. Det er flere som kommer med påstander om Erik også videre. 

Det jeg reagerte aller mest på som gjorde at jeg virkelig måtte skrive dette innlegget var et rykte om Martine Lunde og Erik. Jeg har fått høre flere ganger at Martine og Erik "må" ha gjort noe under innspillingen til Farmen Kjendis. Og at de har gjort ting her hjemme. Det er noe jeg kan avkrefte med en gang. DET ER IKKE SANT. Martine og Erik er veldig gode venner i dag og det er ikke noe mer en det. Hun er sammen med Aleksander og jeg var sammen med Erik. Vær så snill å hold Martine Lunde ute av denne saken her. Hun har ingenting å gjøre med hvorfor det ble slutt mellom meg og Erik. Jeg og Erik er som sakt gode venner og holder kontakten hele tiden. Det som har skjedd mellom meg og Erik er noe som er mellom oss to. Selv om jeg har full forståelse for at dere er nysgjerrige så er det veldig fint om enkelte kan ha respekt for nok til å ikke finne på ting. 

Da jeg skrev innlegget i går om at det var slutt mellom meg og Erik var jeg hundre prosent sikker på at flere der ute kom til å spekulere mye, og finne på rykter om oss. Det irriterer meg så sinnsykt mye. Det finnes så uendelig mange forskjellige grunner til hvorfor folk velger å ikke være sammen lenger, og vi har våre grunner. 

Jeg er ikke dum. Jeg vet at dersom jeg velger å være åpen om personlige ting så skal dere få ha en mening om det. Men dersom vi ønsker å dele med dere hvorfor det ble slutt så gjør vi det når den tid kommer. Det er ikke noe mer å si om dette. Alt jeg ønsker er at dere skal la oss få den tiden vi selv trenger.


IMG_3057.JPG
IMG_3058.JPG

Blogglistenhits