HVA SKJER MED KROPPEN MIN?!

IMG_3993.JPG

GÅRSDAGEN

I går gjorde jeg ikke stort mye. Dagen startet vel med at jeg sto opp klokken 08:00 og gikk på trening sammen med mamma klokken 08:30. Jeg fikk ikke tid til å spise frokost fordi jeg heller valgte å prioritere å ligge på telefonen den lille halvtimen jeg hadde på å gjøre meg klar. Det er veldig hyggelig å lese alle de fine kommentarene fra innlegget jeg publiserte i forgårds. Det er også flere som vil at jeg skal legge ut flere økter og skrive om hva jeg gjør på trening, det skal jeg få til. I går hadde jeg oppvarming på tredemøllen i 10 minutter før jeg startet med intervaller. Da sprang jeg 20 sekunder alt jeg kunne også 10 sekunder pause. Dette gjorde jeg 12x3 uten mat i magen, noe som resulterte i oppkast. Jeg vet at jeg er litt dum som ikke spiste frokost før trening, men jeg tenkte at det kom til å gå fint i og med at økten bare var på ca. 30 minutter til sammen. 
 

Har noen av dere opplevd det samme?


Jeg vet at jeg må ta det litt rolig nå i starten, men når motivasjonen er så på topp blir det vanskelig. Jeg burde hvert fall ta hintet ettersom at jeg spydde i går.

Jeg lurer på hva som skjer med kroppen min og om det er normalt, men i og med at jeg sjeldent får oppkast regner jeg med at det har noe med treningen å gjøre.. 

I kveld skal jeg på trening igjen og kjøre samme opplegget som i går! Det blir spennende og se om kroppen min tåler intervaller i dag, forhåpentligvis går det veldig bra. Jeg tror kanskje at jeg overreagerer litt i det meste laget, eller? Dersom noen av dere vet hva dette kan skyldes så setter jeg veldig stor pris på en tilbakemeldingen i kommentarfeltet, ææ.


Blogglistenhits