UKENS SPØRSMÅL | KROPP, REGULERING OG SINGEL?

 

Annonse | Lenker fra Nelly

 Hoodie HER

Hoodie HER


For aller første gang prøvde jeg ut Instagram for å få inn spørsmål og det funket utrolig bra! Jeg klarer helt ærlig ikke å svare på alle spørsmålene i ett innlegg, men jeg kommer til å lage flere slike der jeg svarer på det jeg kan! Det var også flere spørsmål som gikk i det samme. Dere kan følge meg på Instagram for å stille meg spørsmål til neste gang: Ingridaguiluz


1. Har du sett VM?
Jeg har ikke fått med meg alle kampene, men sluttspillet har jeg kontroll på! Elsker det.

 

2. Hva forbinder du med ordet kreft?
Da tenker jeg med en gang sykdom, jeg liker virkelig ikke ordet kreft, men samtidig er det mye fint med det også, man innser i hvert fall hva som er viktigst i livet og hva man eventuelt vil bruke tiden på.

 

3. Kan du fortelle om det skumleste som har skjedd deg?
Ja, det kan jeg. Vi var i Chile på familieferie da vi skulle rafte i en av de aller største raftingplassene i Verden. Jeg var liten altså da båten kjørte rett i en vegg med steiner. Jeg husker det veldig godt og det er nok derfor jeg har vannskrekk den dag i dag. Vi hadde på oss våtdrakter og sko, men strømmen var så sterk at den tok med seg skorne. Jeg klarte å holde meg fast i båten som var opp ned, helt til broren min løftet meg opp. Dersom jeg hadde sluppet hadde jeg blitt knust i steinene og dødd, det har de som jobbet der forsket på i ettertid. Creepy..

 

4. Hvordan opplever du negative kommentarer og hets?
Jeg opplever det nok som samme alle. Det er jævlig, men samtidig har jeg lært meg å gi faen i det.

 

5. Hvilken kroppsdel liker du best på din kropp?
haha, dette måtte jeg svare på under introen min på Paradise Hotel, dere får se der!

 

6. Hvordan går det med deg?
Tusen takk som spør! Det går mye bedre med meg nå en det gjorde i går. Jeg er frisk og har det bra. Vi har nok alle noen perioder i livet som er mer stressende og slitsomme en vanlig og det har jeg hatt de siste månedene uten tvil.

 

7. Hvor kjøpte du denne dressen?

IMG_2048.jpg

Dettet settet er fra Love butikken som ligger på Frogner i Oslo, og merket er Farmhouse Design, dere finner klærne her.

 

8. Hvorfor havnet du på sykehuset?
Jeg måtte inn på sykehuset på grunn av store smerter i magen, dere kan lese mer om dette her.

 

9. Hvor lenge har du og Erik vært sammen?
Vi har vært sammen i ca. 4mnd.

 

10. Hvem er det som tar bildene dine til bloggen?
Det varierer veldig, alt etter hvor jeg er og hvem jeg er med. Av og til er det pappa, mamma, venninner, Lars Halvorsen og Erik.

 

13. Vil du ha barn og gifte deg med Erik i fremtiden?
Det er helt klart at jeg vil! Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men dersom jeg er sammen med Erik da så vil det være det naturlige for meg. Jeg skal i hvert fall få barn og gifte meg en dag!

 

15. Har du hatt regulering?
Nei, det har jeg ikke hatt.

 

16. Har du forandret deg som person etter at du var med på PH?
Ja, det vil jeg si. Jeg er fortsatt meg selv og kommer aldri til å forandre meg på den måten, men jeg har nok forandret meg litt når det kommer til å stå for egne meninger, ta egne valg i livet og gi litt mer faen i stygge kommentarer, hets og ikke minst hva andre mennesker syns om meg.

 

17. Har du og Erik tenkt å flytte sammen snart?
Ikke for øyeblikket. Vi skulle egentlig flytte sammen til Oslo nokså kjapt etter at vi ble sammen, og det hadde nok godt veldig bra, men nå er det mye som skjer med personlige ting for begge to og da velger jeg heller å bo hjemme for øyeblikket.

35327006_10155138664361377_7951035048256339968_n.jpg

 

18. Hvilken egenskap med Erik er mest irriterende?
Det må nok være at han hele tiden trenger bekreftelse. Han snakker også litt om det herJeg er ikke en jente som viser utrolig mye følelser til den jeg er sammen med. Jeg liker ting best når det er litt rolig og chill.

 

19. Når kommer det en ny episode av kollektivet?
Det kommer nye episoder hver tirsdag og onsdag på Viafree. Det er allerede ute 14 episoder som dere kan se her.

 

20. Hvem var den første du sa at du hadde kommet med på PH til?
Det var mamma. Jeg ringte henne faktisk for å høre hennes mening, jeg var usikker på om jeg skulle si ja eller nei. Heldigvis endte det opp med et ja som jeg aldri kommer til å angre på.

 

21. Hvorfor ville du inn på Paradise Hotel?
I utgangspunktet ville jeg ikke, men da jeg kom med ville jeg inn på Paradise Hotel fordi jeg ville gjøre noe nytt og spennende med livet mitt. Jeg ville møte nye mennesker og utfordre meg selv. Jeg har hele tiden vært en jente som aldri sier nei til ting og jeg slet hele tiden med å si min mening og ta egne valg, på Paradise Hotel fikk jeg gjøre alt dette på egenhånd og gjett om jeg har lært mye? JA.

 

22. Dersom du hadde fått barn nå, hva skulle det hete?
Morsomt spørsmål. Jeg liker utrolig godt navnet Saga dersom det hadde vært en jente. Dersom det hadde vært en gutt hadde jeg nok hatt en finger på Lukas.

 

23. Er du singel?
Nei, jeg er ikke singel.

 

25. Er du gravid?
Nei, jeg er ikke gravid!

 

26. Dersom du skulle ha flyttet til et annet land hvilket land ville du ha flyttet til da?
Da ville jeg ha flyttet til England eller Spania. Jeg vet ikke helt hvorfor akkurat England, men syns det landet virker spennende, samtidig som det er mye å gjøre der. Ellers måtte det ha blitt Spania med tanke på at jeg har familie der og trives godt der.

 

27. Hvis du skulle byttet liv med en av The Kardashians/Jenners hvem ville det ha vært?
Kylie Jenner.


Følg meg gjerne på Instagram her:


Blogglistenhits
JEG BLE INNLAGT PÅ SYKEHUSET I NATT
IMG_1989.JPG

"Endelig helg" er det ikke det de sier?

I natt skjedde det noe skikkelig uforventa som gjorde at jeg måtte dra inn på sykehuset med ambulansen. Jeg har aldri i hele mitt liv vært i en ambulanse før og det var skikkelig ubehagelig og skummelt. I dag er det lørdag og endelig helg.. selv om det ikke er verdens hyggeligste lørdag for min del.

Ca klokken 04:30 i natt våknet jeg opp med intense magesmerter på høyre side av magen. Det føltes ut som noen stakk meg med en kniv og vridde den rundt. Helt forferdelig vondt. Jeg ble redd og jeg husker enda at jeg såvidt klarte å snu meg rundt og reise meg opp på sengekanten på grunn av all smerten. Da jeg endelig klarte det, kom jeg meg opp til mamma og pappa mens jeg hylte og skreik. Det er det vondeste jeg noen sinne har opplevd. Jeg går ikke så ofte til legen og jeg liker ikke sykehuset noe særlig, men akkurat disse smertene gjorde at jeg visste noe ikke var riktig. Vi reiste inn til legevakten på Klepp som da selvfølgelig var stengt. Jeg hadde jo fortsatt ekstremt vondt, men måtte holde meg fra å ikke kollapse til vi kom frem til legevakten på Sandnes. Der fikk jeg en sprøyte i rumpen med smertestillende og jeg ble skikkelig trøtt og sliten av det. Ambulansen kom og vi reiste inn til SUS - Stavanger Universitetssykehus på grunn av mulig blindtarmbetennelse eller vanncyste på eggstokken som muligens hadde sprukket. Jeg fikk helt angst av å tenke på om det kanskje kunne være cyster på eggstokkene og det er fordi at mamma har eggstokk kreft med spredning. Da de etter noen prøver fant ut at det ikke var blindtarmbetennelse var hovedfokuset på cyster. Jeg ble så flyttet opp i gynekologisk avdeling. En plass jeg ikke liker meg. Jeg har brukt flere timer inne på den avdelingen sammen med mamma på godt og vondt og når man til slutt ender opp der inne selv føler man at noe kommer til å skikkelig galt. Heldigvis viste det seg at jeg ikke hadde blindtarmbetennelse, men at det kanskje kunne ha vært en vanncyste som hadde sprukket på eggstokken min. Det er vanlig at vi jenter får vanncyster og de skal i utgangspunktet ikke være farlige, men det er alikevel ufattelig vondt når de sprekker og det sies at det er like vondt som en blindtarmbetennelse. 

Det var ikke noe mer de kunne gjøre en å sjekke meg for ulike ting i natt. Jeg er veldig glad for at det gikk som det gikk og at jeg slapp operasjon. Det eneste som skremmer meg nå er at jeg ikke vet om de smertene kan komme tilbake dersom en ny cyste eventuelt sprekker! Jeg hadde fryktelig vondt og dersom du kjenner at du får ekstremt vonde magesmerter må du dra til legevakten så kjapt som mulig.

Akkurat nå ligger jeg hjemme på sofaen med sykehus-klærne på og skal se serie, jeg har ikke fått sovet noen ting i natt og det skal bli deilig og slappe av i noen timer, selv om det er mye annet jeg burde ha prioritert først. Jeg håper dere får en fin helg videre og gjerne ser VM? Det skal jeg.


IMG_1990.JPG
IMG_2210.jpg
IMG_2212.jpg

Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

Annonse Lenker fra Nelly + NA-KD

 TOPP  HER  (Bruk rabattkoden  Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮  BUKSE  HER

TOPP HER (Bruk rabattkoden Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮ BUKSE HER


Ukens tanke

At vi jenter ødelegger oss selv.
Jeg skrev et innlegg om dette som dere kan lese HER. Dette er virkelig noe jeg har tenkt MYE på siden jeg kom hjem fra Paradise Hotel. Alt med utseende og press som vi jenter går gjennom er utrolig tøft, tøffere enn de fleste andre generasjoner kan forstå og det er så viktig at vi jenter gir litt mer faen og ikke henger oss opp i alle andres liv og utseende som kanskje ikke alltid er like bra som det fremstilles i virkeligheten. Jeg skulle ønske at vi kunne ha vært stolt og fornøyd med oss selv.

 

Ukens høydepunkt

Kreften til mamma er ikke arvelig.
Dette betyr veldig mye for meg og de siste ukene har mamma tatt tester for å sjekke om kreften hennes er arvelig i og med at flere generasjoner over mamma har hatt samme type kreften som henne. Jeg har tenkt veldig mye på dette og har følt veldig lenge at jeg er nødt for å sjekke meg, noe jeg skal gjøre en dag i nærmeste fremtid! Jeg er redd og jeg vil virkelig ikke gå gjennom det samme som mamma. Det føles ut som et kilo med vekter har blitt fjernet fra skuldrene mine og heldigvis er det ikke en arvelig kreftsykdom. Det er jo aldri noe som er gøy med kreft, men av og til kan man oppleve utrolig mye viktig og bra når man kjenner noen som er kreftsyke og for meg og mamma sin del var det en stor lettelse at kreften ikke er arvelig!

 

Ukens nedtur

Mamma mistet håret.
Dette er definitivt ukens nedtur, dette er utrolig tøft, selv om mamma er sterk og takler dette veldig bra. Jeg er en jente og jeg vet hvor mye håret betyr for oss utseendemessig. Det er en del av vår identitet vil jeg si. Det kan virkelig ikke være noe hyggelig å våkne opp en dag og dra seg gjennom håret der man får store hårdotter samlet i håndflaten.. Jeg syns det er grusomt vondt og jeg er så stolt over mamma som klarer å se på håret sitt som en veldig liten del av livet. Hun er så vakker uten hår og jeg elsker virkelig at de som ikke har hår viser det frem og er stolt over det selv. Her kan dere se et bilde av min fine mamma.

IMG_1919.jpg

Jeg vil også vise dere noen litt mer personlige bilder der dere kan se hvor lett mamma kunne ta seg i håret til det bare datt av.


IMG_1949.JPG
IMG_1950.JPG
IMG_1948.JPG

Mamma mistet så mye hår at hun rett og slett ville barbere det av. Hun fikk hår overalt og kunne som dere ser på bildene bare dra håret sitt av hode.

 

Ukens antrekk

 SOLBRILLER  HER   ⎮  PLAYSUIT  HER  

SOLBRILLER HER ⎮ PLAYSUIT HER 

 HOODIE  HER

HOODIE HER

 TOPP  HER   | BELTE  HER

TOPP HER | BELTE HER

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg kjøpt meg en hudrens og en krem fra Amberly Cosmetics som faktisk er et merke i fra Stavanger, i og med at huden min har begynt å bli uren av alt stresset etter Paradise Hotel og ting som skjer personlig. Jeg har brukt dette i to dager og jeg føler allerede at huden min har begynt å ta til seg fuktighet og den føles så mye deiligere og ikke minst mykere! Dere finner det her. Forresten så er ikke dette sponset, men jeg vil anbefale det til dere!

 

Ukens must have

Nesquik og melk!
Av en eller annen grunn har jeg den siste uken hatt så utrolig lyst på nesquik og melk.. Jeg hadde det hele tiden da jeg var mindre til frokost, lunsj også videre, hehe. Jeg elsker det! Selv om det faktisk ikke smaker så mye sjokolade så er det ganske godt.

 

Ukens lesere

♡ Andrea

♡ Thea Pauline Alfsen

 

Ukens mest leste innlegg

1. PERSONLIG GJESTEINNLEGG - ERIK

2. UKENS SPØRSMÅL | VLOGG, MAMMAS INSTAGRAM OG ERIK

3. NYE FAVORITTER


Blogglistenhits
VI JENTER ØDELEGGER OSS SELV

 

Annonse ⎮ Lenker fra Nelly

 TOPP  HER

TOPP HER


Hvor skal jeg begynne?

Jo, vi jenter ødelegger oss selv.
Kanskje vi jenter er en sykdom? Jeg vet ikke.

Jeg skal virkelig ikke ta alle jenter under en kamp her, men det jeg kommer til å skrive om nå er noe jeg tror flere jenter kan kjenne seg igjen i både på godt og vondt.

Viss jeg skriver disse ordene her:
Utseende, press, hårsåre, mistenkelige, sammenligninger

Er jeg helt sikker på at dere vet hva jeg kommer til å skrive om og dere tenker nok med engang at dette er relevant for innholdet. Vi jenter bryr oss utrolig mye om alt og ingenting, vi er opptatt av hvordan vi ser ut, om vi er bra nok, vi føler oss aldri fine nok og vi kunne hatt en mastergrad i det å sammenligne oss selv med andre jenter, men er vi egentlig bare usikre?

Jeg er ingen ekspert eller har et fasitsvar og komme med, men jeg vil allikevel si min mening om hvor sykt dette er og jeg er faktisk en av disse personene selv. Sosiale medier er en stor del av vår hverdag, noe som er positivt og negativt på hver sin måte, vi kan ha kontakt med andre mennesker, vi kommuniserer mye kjappere og lettere med andre, men så har vi også alt som følger med og utvikler seg ved siden av. Denne utviklingen er blant annet med på å kunne gjøre at jeg sitter her nå og skriver dette innlegget. Hadde det ikke vært for sosiale medier hadde heller jeg aldri hatt en blogg som jeg kan formidle og dele ting på. Utviklingen er skummel og jeg tror at dette er med på å øke presset blant oss unge jenter. Vi kommer aldri til å slette Instagram eller Snapchat selv om vi alle vet at det er utrolig mye press gjennom dette. Det finnes så utrolig mange andre ting en sosiale medier også som kan være med å påvirke oss jenter, men hva er det? og hvorfor er det ingen som gjør noe med det?

I Norge har vi det relativt bra og tenk den muligheten vi har til å gjerne gjemme bort et par kviser, arr, og mye mer med sminke, vi kan ta på oss vippeextention som gjør at vi får enda mer vipper, vi kan ta solarium/selvbruning for å bli enda brunere, vi kan legge på negler som gjør at vi får enda finere negler, vi kan ta operasjoner som gjør at vi endrer noe personlig ved oss selv, vi kan bleke tennene for å få dem enda hvitere. Hva er det vi ikke kan gjøre i dag, lurer jeg på? Vi kan nesten gjøre noe med ALT.

Jeg vet at jeg har en Instagramkonto, jeg vet også at jeg legger ut de bildene jeg liker best av meg selv og de tingene rundt jeg liker best, som nye steder eller nye ting jeg har kjøpt/fått. Jeg tar flere titals med bilder, for også sitte i flere timer og redigere de bildene jeg syns er finest av meg selv. Jeg redigerer meg gjerne brunere enn det jeg er. Til slutt publiserer jeg et av hundre bilder på sosiale media for å få en slags aksept av andre og ikke minst for å vise alle andre der ute hva jeg gjør, hvordan jeg "ser ut" og hvordan jeg har det i mitt "perfekte liv"Jeg føler at vi prøver å fremstille ting så perfekt som mulig, selv om vi alle vet at det er langt i fra virkeligheten. Jeg hater det ordet og jeg har skreve om det tidligere. Ingenting er perfekt. Ingen er perfekt. I utgangspunktet er det jo nesten ikke slik jeg ser ut lengre, etter hundre bilder med redigering, sminke, falske negler, falske vipper også videre. Og det er greit det også. For i dag har vi en fantastisk mulighet til å kunne gjøre ting som det, men kjære jenter. Jeg har flere ganger kjedet meg i hjel, gått inn på utforsk på Instagram og sett utrolig mange vakre jenter og flere ganger har jeg tenkt "hun var pen" eller "jeg vil også være så flink til å sminke meg som henne" eller "jeg vil også se sånn ut" Det er feil. Husk at de jentene som du tenker er pene ser også på andre jenter igjen som er pene i deres øyner. Vi alle har forskjellige meninger om hva som er fint og derfor er det heller ikke et ord som heter perfekt. 

Dette er en ond sirkel som aldri kommer til å stoppe, med mindre vi jenter gjør noe med det. Vi er fæle til å sammenligne oss selv med andre. Jeg gjør akkurat det samme selv og er ikke stolt over det. Jeg vil ikke virke som en kjip jente som skal dra alle andre ned og skrive at alle er sånn som dette, men jeg tror at flere kjenner seg igjen. Jeg vil bare at vi jenter skal slutte å lage et eget press på oss selv om at vi aldri er bra nok, vi bør også slutte å sammenligne oss selv med andre fordi vi kommer aldri til å bli en annen person enn den personen vi selv er. Jeg syns at både sminke, negler og operasjoner har sine positive sider og jeg tar ingen side i den saken, men jeg syns det er viktig at vi jenter kan være stolte over oss selv fordi du er fin akkurat som du er og det er det ingen andre enn deg selv som kan ta fra deg. Ingen.

Vi er heller ingen sykdom, men vi må lære oss å takle problemer, møte motgang og stå for det. Har du ikke et Gucci-belte? Neivell, ingen bryr seg. Det er ikke det som er viktig. Vi må forstå at det livet noen poster på sosiale medier ikke er vårt liv. Hvem vet? For all del kan det være at de som fremstiller livet sitt "perfekt" hele tiden lyver. Vi har ingenting med det å gjøre og jeg tror at det aller beste for oss er å leve et godt liv, vi jenter ødelegger oss selv uten tvil, så vær så snill å tenk litt over dette. 

Vil du ha det bra med deg selv? Eller vil du hele tiden leve et liv hvor du prøver å være som alle andre? Jeg velger å ha det bra med meg selv.


Blogglistenhits
NYE FAVORITTER

 

Annonse | Lenker fra Nelly


MINE NYE FAVORITTER FRA NELLY + SALG


Jeg har endelig hentet med meg hjem nye klær fra Nelly og tro meg, jeg elsker seriøst alt. Jeg vet ikke om det bare er meg eller flere også, men ofte når jeg bestiller klær fra nettsider er ikke alltid klærne like fine på i virkeligheten som på bildene, men der skuffer aldri Nelly. Hver eneste gang jeg kjøper med meg noe hjem fra Nelly er det like fint som på bildene. Jeg tenkte å vise dere mitt nyeste innkjøp til dere!

Nelly har forresten enda opp til 70% salg på utvalgte varer og dersom du bruker koden SWEATERS for du hele 20% ekstra på varer som: topper, bluser, skjorter og gensere! SYKT.

Ekstra 20% salget gjelder til og med 16. Juli kl. 10.00

 

DERE KOMMER DIREKTE INN PÅ NELLY SALGET HER


 PLAYSUIT  HER  ⎮  SOLBRILLER  HER

PLAYSUIT HER ⎮ SOLBRILLER HER

 SOLBRILLER  HER

SOLBRILLER HER

 TOPP UTSOLGT - SAMME I SVART  HER

TOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER

 TOPP  HER ⎮  SHORTS  HER ⎮  BLAZER  HER

TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ BLAZER HER

 TOPP  HER ⎮  SHORTS  HER

TOPP HER ⎮ SHORTS HER

 BLAZER  HER

BLAZER HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 HOODIE  HER

HOODIE HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 TOPP  HER  ⎮  BICYCLE SHORTS  HER ⎮  BLAZER  HER

TOPP HER ⎮ BICYCLE SHORTS HER ⎮ BLAZER HER

 TOPP  HER  ⎮  BICYCLE SHORTS  HER

TOPP HER ⎮ BICYCLE SHORTS HER

 Jeg elsker dette! For dere som ønsker lenger, fyldigere og sterkere vipper og bryn er dette tingen ♡

Jeg elsker dette! For dere som ønsker lenger, fyldigere og sterkere vipper og bryn er dette tingen ♡

 BRYN OG VIPPESERUM  HER

BRYN OG VIPPESERUM HER


Husk å still meg spørsmål til neste spørsmålsrunde, gjerne i kommentarfeltet eller på DM på Instagram/mail.


Blogglistenhits
PERSONLIG GJESTEINNLEGG - ERIK

HVORFOR ER JEG SELVGOD? JEG BLE MOBBET.


Mitt liv har vært alt annet enn enkelt..
Ved å skrive dette innlegget viser jeg en side og en historie som jeg, frem til nå, har holdt for meg selv.

Jeg er en priviligert ung mann som kommer fra et trygt hjem og jeg har alltid hatt det relativt godt. Samtidig hadde jeg det aldri lett i oppveksten og særlig i de tidlige årene av ten-årene.

 

La meg starte med å forklare en del ting, jeg kommer fra en veldig liten plass, da jeg begynte på grunnskolen var vi mellom 30 og 40 elever. Da jeg avsluttet skolegangen på Storjord var vi vel 17 elever tror jeg. Det sier seg selv at miljøet aldri var det største på min hjemplass. Da vi begynte på skolen var vi meg pluss to gutter i klassen min, ellers måtte jeg to og tre år opp i alder for å finne venner da det ikke var noen i alderen hverken året over eller under meg.
Jeg har alltid hatt et voldsomt sinne, det har fulgt meg hele livet mitt. Jeg har aldri funnet meg i å bli tråkket på. Problemet med å være han som klikker er at da vil ofte andre prøve å få deg til å klikke. Siden de andre guttene på skolen var eldre, større og sterkere endte det ofte opp med at når de plaget seg på meg tok jeg igjen, men endte som regel opp med å få juling.
Det er ikke til å stikke under en stol at det i skolegården ofte kom opp at broren min var homofil. Erlend begynte tidlig å gi meg klær i gaver og jeg så som regel mye finere ut enn alle de andre guttene som gikk i arvede dongeribukser og fotballsko på skolen. Resultatet var jo at de skolegården så var ikke bare Erlend «homo», men jeg også.

 

Jeg var selvfølgelig ikke homofil, men dette ble følgelig slengt i trynet mitt hver dag i mange år. Men jeg er sånn at du må gjerne kødde med meg, men kødder du med familien min da blir jeg gærnere enn Hannibal Lecter.
Min beste venn fra 1-4 klasse het Audun og han var stort sett den som sto med min side når folk kødda med meg. Audun flyttet til Finmark da vi skulle begynne i 5 klasse. Jeg husker fortsatt den sommeren gråt jeg hele sommeren og i ettertid har både mamma og pappa fortalt hvordan det skjærte i hjertet deres når jeg, bare 9 år gammel låste meg inne på rommet og gråt fordi jeg ikke hadde noen venner.

 

Venner er en viktig del av livet til et barn, og mange av de vennene som jeg egentlig hadde fra jeg var liten av, ble ofte for kule for meg når vi kom på skolen. Jeg husker spesielt en episode, jeg var invitert i en bursdag til en gutt som var to år eldre. Jeg kledde meg opp og mamma kjørte meg de to milene til gutten som hadde bursdag. Da jeg kom frem fikk jeg ikke lov å komme inn, de tok gaven jeg hadde med også låste de meg ute.
Jeg var heldig og kom i puberteten tidlig, selv om det var jævlig kjedelig og ha kviser som 8 åring ble jeg samtidig mye større enn alle de andre guttene på min alder. Det gjorde at jeg faktisk kunne slå fra meg når jeg sloss med de eldre guttene.

 

Da jeg var 11 år ble min far ordfører i Tysfjord kommune. Dere kan google Tysfjord så ser dere at det er en kommune med mildt sagt anspent politisk klima. Nå skal ikke jeg gå inn på politikk her, men greia er i hvert fall:
Kommunen er delt i to, og begge sidene hater hverandre mer enn Nord og Sør-Korea.
Tysfjord kommune har vært styrt av komplett udugelige folk i flere ti-år. Kommunen er vansyret og har hatt mange hundre millioner i gjeld og underskudd. Min pappa tok over når ting var på det verste, pappa er ingen idiot ( i motsetning til mange andre ) og skjønte at ting måtte kuttes ned på hvis kommunen skulle overleve. Min far ble oppringt ofte og truet av diverse mennesker i kommunen. Men det toppet seg da det ble besluttet at en ungdomsklubb i kommunen skulle legges ned.

 

Folk som er på min alder husker kanskje at man hengte på MSN. Jeg husker fortsatt når jeg ble invitert i gruppechatter med 20 ungdommer fra nabobygda og det rydde inn med fornærmelser og drapstrusler mot min far. Som jeg har sagt tidligere, ingen kødder med familien min. Erik Anders, 11 år gammel, svarer samtlige som skriver stygge ting enten det var om Erlend eller om Pappa. Resultatet var jo at folk skrev til meg direkte at hvis jeg noensinne satte min fot i nabobygda så skulle de drepe meg også.
Som 11 åring er man kanskje ikke klar over alvorlighetsgraden i enn drapstrussel, men mange av de som skrev disse tingene var både 13 og 14 år gamle. De kalte meg jævla homse, kalte pappa det, kalte Erlend det. De kom med graverende trusler ovenfor min far til meg, og som barn - når noen sier de skal slå din far med balltre hvis de ser han - gjør det no med deg.
Jeg har alltid vært en smart gutt, skolen har alltid gått som en lek for meg. Da jeg ble 11-12 år merket jeg jo også at jeg ikke så så verst ut heller. Min forsvarsmekanisme som jeg utviklet ubevisst var at jeg lagde en karakter, et skall, et skjold mot trusler og mobbing - selvtillit. Jeg visste meget godt at jeg var faen så mye bedre enn alle de som var slemme mot meg, jeg visste det faen så godt. Jeg begynte å lese historiebøker og lærte meg basic latin lenge før jeg begynte på ungdomsskolen. Mitt forsvar ble: du kan kanskje si stygge ting til meg nå, men du kommer til å ende opp som industriarbeider mens jeg skal få til ting her i livet.

 

Nå som jeg er blitt eldre har jeg jo innsett at det ikke er noe galt i å være industriarbeider. Man må ikke bli millionær for å være vellykket. Men det hjalp meg lenge å ha den attituden, mine forbilder var Cristiano Ronaldo, Petter Northug og Zlatan Ibrahimovic. Jeg ville være som dem, jeg ville være best. Holdningen min har hjulpet meg når det har gått dårlig i livet, fordi da har det ikke vært min feil, men folk som har vært sjalu på meg og ikke unnet meg muligheten.
At jeg tok med meg den holdningen når jeg ble eldre har nok frarøvet meg mange muligheter. Ingen liker en selvgod, arrogant blond snørrunge som tror han er bedre enn han er, og det har nok gått ut over mine muligheter som fotballspiller. I Norge skal du være ydmyk ellers så kan du bare pakke kofferten din å dra. Holdningen min har også ført til at jeg også i slutten av tenårene og i mitt voksne liv har hatt det slik at enten så elsker folk meg, eller så hater de meg. Og sånn er jeg egentlig fornøyd med å ha det, hvis du ikke aksepterer meg for den jeg er kan du bare reise strake vegen til helvete.

 

Jeg tok med meg den selvgode, arrogante Erik inn på Paradise. Den Erik finnes fortsatt inni meg, men jeg merket at jeg måtte grave litt for å finne han. Min selvtillit er absolutt en del av min personlighet fortsatt, men egentlig har jeg firet ned på den fordi jeg er komfortabel med meg selv den dag i dag og føler ikke jeg har noe å bevise for noen. Etter Paradise har folk stort sett vært hyggelige med meg, folk verdsetter meg i stor grad for den jeg faktisk er og det betyr mye for meg. Jeg har vært sint, stupforelska, jeg har grått og jeg har hatt sex på TV. Folk har fått sett meg fra alle mine sider, mine verste og mine beste - og det at folk fortsatt liker meg på tross av det, det betyr mye.

 

Mvh Erik Anders

36812721_1837739589618184_9105253800490303488_n-2.jpg

Blogglistenhits
UKENS SPØRSMÅL | VLOGG, MAMMAS INSTAGRAM OG ERIK

 

Annonse  | Lenker fra Nelly

IMG_1658.jpg

1. Er det noen restauranter i Torrevieja du har hvert på som du anbefaler?
Det har jeg. Jeg drar egentlig ikke så mye ut og spiser på restauranter når jeg er i Spania. Vi pleier for det meste å lage maten selv hjemme. Men de jeg anbefaler er:


Pinocchio


Wok buffet, den som ligger ved La Zenia


La Vuelta Finca, ligger litt utenfor Torrevieja

 

2. Hvor i Torrevieja var du?
Jeg er litt usikker på hva det heter.. men jeg var veldig nærme Habaneras kjøpesenteret.

 

3. Er det noen andre aktiviteter enn de du skrev om på bloggen man kan gjøre i nærheten av Torrevieja (gjerne noe som du har gjort selv)?
Ikke som jeg vet om, jeg pleier ikke å gjøre så mye når jeg er på ferie, da pleier jeg som regel å sole meg, bade og bare slappe av. Jeg liker aller best å sole meg på strendene rundt omkring. Jeg er ikke helt sikker på om det er så mye mer å gjøre der. Jo, jeg har også kjørt gokart hehe, det er morsomt og det finnes også i nærheten av Torrevieja.

 

4. Du skrev om Capitan stranden på bloggen. Heter den egentlig Playa Cala Capitan? Har du vært der selv?
Det vet jeg ikke. Jeg aner ikke hva mer den heter, men jeg har vært der ja og det er utrolig fint der. Jeg liker meg godt der i og med at den ikke er for stor. Det er helt passelig med folk der. Det mest spesielle med den stranden er nok at vannet er så blankt og fint samtidig er det veldig fin sand. Anbefaler deg å reise der.

 

5. Vinner Erik Farmen Kjendis?
Det spørsmålet der kan jeg dessverre ikke svare på. Det er flere av dere som har spurt meg om dette. Jeg spør dere like mye som dere spør meg.

 

6. Hvilken størrelse har du i denne bikinitoppen fra Nelly?

 BIKINITOPP UTSOLGT -  SAMME I SVART  HER   | BIKINITRUSE  HER

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER | BIKINITRUSE HER

 

6. Kan du og Erik vlogge og lage videoer sammen?
Det kan vi helt sikkert, vi skal en del forskjellige ting i sommer og da blir det vanskelig å få blogga sammen på akkurat det, men vi skal nok få til noe etter hvert, det er bare til å følge med.

 

7. Hvor er den blå/hvite stripete kjolen fra?

 PLAYSUIT  HER  |   BELTE  HER

PLAYSUIT HER | BELTE HER

Den er fra Nelly og er sååå fin, jeg elsker den! Det er egentlig en playsuit som ligner en kjole. Under kjolen er det en shorts og det gjør at den er mye mer komfortabel enn de aller fleste andre kjoler syns i hvert fall jeg.
 


8. Har mammaen din instagram? Isåfall, kunne vi følge henne?
Mamma har Instagram ja, hehe. Hun er svært lite aktiv der så tror ikke det er noe gøy for dere å følge henne der.

 

9. Når har du bursdag?
Jeg har bursdag 19. Januar, utrolig tidlig.. Noe som faktisk var deilig da jeg ble 18 år og fikk lappen først i vennegjengen, men nå er det bare skummelt og bli eldre, ville heller hatt bursdag i desember fra nå av.


HUSK Å STILL MEG SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, JEG SVARER ÆRLIG PÅ ALT DERE LURER PÅ.

Add meg gjerne på Snapchat for å følge med på min hverdag, det skjer mye spennende fremover og jeg skal reise en del i tillegg.

SNAPCHAT: INGRIDAGUILUZ


Blogglistenhits
PALMESUS DAG 2 + BILDEDRYSS

 

Annonse | Lenker fra Nelly

36857643_10216597056497929_5133590137631932416_n.jpg
IMG_1762.jpg
IMG_1790.jpg
IMG_1780.jpg
IMG_1782.jpg
IMG_1793.jpg
IMG_1794.jpg
 TOPP  HER     | BELTE  HER   | SKJØRT CUBUS

TOPP HER  | BELTE HER | SKJØRT CUBUS

IMG_1784.jpg

Jeg kom hjem utrolig sent igår kveld og fikk ikke lagt ut innlegget før nå! Jeg må bare si det at Palmesus har vært helt fantastisk! Jeg møtte utrolig mange kjentfolk og ikke minst folk som har sett meg på tv eller lest bloggen min, det er så hyggelig! Jeg skal ærlig innrømme at det var slitsomt til tider der inne og jeg kan nok ikke telle med en hånd hvor mange ganger jeg mistet vennene mine der inne, det er vanvittig mye folk og når jeg hele tiden blir stoppet opp for å ta bilder og lignende mister jeg dem, men alt i alt var det en fantastisk opplevelse med god stemning, fint vær og flotte mennesker! 

Akkurat nå er jeg helt utkjørt og er nødt for å slappe av for å hente inn litt energi igjen. Man blir veldig sliten av å være på festival og da er det utrolig deilig å bare kunne ligge hjemme og slappe av akkurat nå. Jeg holder på med å redigere videoer og lage innlegg til dere som jeg håper dere kommer til å like. Ellers må dere ha en fin uke.

 

Jeg møtte som sakt utrolig mange mennesker som tok bilder, dersom dere har noen bilder av oss fra Palmesus sammen så gjerne send meg det på DM på Instagram.

Dersom dere/du har vært på Palmesus, gjerne legg igjen en kommentar om din opplevelse og eventuelt tips til neste år! Det kan være ting som er morsomt å få med seg eller annet.


Blogglistenhits
PALMESUS DAG 1 + BILDEDRYSS
IMG_1691.jpg
IMG_1673.jpg
IMG_1671.jpg
IMG_1694.jpg
IMG_2629.jpg
36688156_10216571909749276_3713141081571852288_n.jpg
36641783_10216571905989182_6911044739420651520_n.jpg

Hei dere!

Beklager for sen oppdatering, men jeg koser i hjel og får nesten ikke tid til å blogge i og med at nettet er så dårlig! Jeg har det helt fantstisk på Palmesus og jeg anbefaler virkelig alle som ikke er der i år til å reise neste år, det skal jeg, uten tvil. Jeg har slengt med et lite bildedryss fra gårsdagen som var helt topp. Nå skal jeg kose meg videre og nyte resten av helgen her i Kristiansand, sees <3


Blogglistenhits
ANTREKK | PALMESUS, FREDAG

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_2609.jpg
IMG_2607.jpg
 SKJØRT STRADIVARIUS |&nbsp;TOPP  HER

SKJØRT STRADIVARIUS | TOPP HER


Nå er det første dag av Palmesus og jeg gleder meg ihjel, jeg skal ta mye bilder og poste det til dere imorgen! Dette er dagens antrekk foreløpig, med mindre det må byttes etterhvert som jeg muligens søler på meg selv, hehe. Håper dere får en fin helg <3


Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_8517.jpg

Ukens tanke

At vi må slutte å bry oss om alle andre!
Jeg vet at vi mennesker ikke klarer å la vær i å bry oss om ALLE ANDRE. Det fineste jeg vet er jo når vi bryr oss om andre mennesker på det settet at det handler om at andre mennesker skal ha det bra, men dessverre er det slik at vi bryr oss for mye om andres utseende og ikke minst hva andre mennesker velger å gjøre med sitt liv. Det klikker for meg. Jeg er nok bare heldig som har fått den egenskapen at jeg gir faen i hvordan andre mennesker ser ut eller hva de gjør. Kan vi ikke bare tenke på hva vi selv ønsker å gjøre med livet vårt. Vi skal heller ikke henge oss opp i utseende til andre mennesker, det finnes ofte grunner til at folk f.eks opererer, men det har vi INGENTING med. Vær så snill å ikke bry dere om alle andre! Vi lever bare en gang og da er det vel mye bedre om vi bruker tiden vår på å ha det bra selv?

 

 

Ukens høydepunkt

Palmesus!
Dette er definitivt ukens høydepunkt. Jeg har skreve litt om dette før at jeg aldri har vært på Palmesus før og da er det ekstra spennende i og med at alle sier det er helt sinnsykt bra. Endelig får jeg tid til å reise sammen med gode venninner og ha det gøy. Jeg kommer til å oppdatere dere hele tiden og gleder meg til å vise dere bilder og ikke minst si min mening om hvordan det er!

Se Erik igjen!
Det aller beste høydepunktet denne uken var å se Erik igjen etter så lang tid fra hverandre. Vi la oss inn på Scandic City i Stavanger og koste oss utrolig mye. Endelig er han hjemme igjen og jeg elsker han virkelig. Heldige meg.

 

 

Ukens nedtur

Vondt i magen!
Denne uken har jeg hatt utrolig mye vondt i magen, vært kvalm og litt forkjøla. Jeg hater å være syk, æsj. Heldigvis er jeg mye bedre nå og ser kun frem til å ha en super helg sammen med gode venninner og Erik.

 

 

Ukens antrekk

 BIKINITOPP UTSOLGT -&nbsp; SAMME I SVART  HER  &nbsp; |&nbsp;BIKINITRUSE  HER

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER | BIKINITRUSE HER

 PLAYSUIT UTSOLGT -&nbsp; LIK I GUL FARGE  HER  &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER &nbsp;

PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE HER | BELTE HER 

 

Ukens innkjøp

Klær!
Denne uken har jeg shoppet med meg masse nytt fra Nelly. Det kommer et eget innlegg om dette etter helgen! Ellers har jeg ikke kjøpt noe særlig utenom mat og drikke da selvfølgelig.

 

 

Ukens must have

Solkrem!
Jeg absolut ikke en jente som er flink til å bruke solkrem. Jeg har aldri vært flink til å bruke det, men nå som jeg har blitt eldre, hehe.. så skjønner man at det er utrolig viktig. Norge har veldig mye føflekk kreft og det skremmer meg skikkelig. Kreft er ikke noe gøy og det er heller ikke noe jeg vil ha, derfor er det viktig å forebygge mot det man kan, som for eksempel å bruke solkrem. Man blir altså like brun med solkrem som uten, just sayin.

 

 

Ukens mest leste innlegg

1. TILBAKE TIL PARADISE

2. ERIK ER HJEMME IGJEN FRA FARMEN KJENDIS

3. SLUTT Å BRY DERE OM ALLE ANDRE


Blogglistenhits
JEG, ERIK OG JULIE SKAL HA MEETUP

 

Annonse Lenker fra Nelly

36686062_1596524977140256_8280135426958688256_n-2.jpg

M E E T U P   I   K R I S T I A N S A N D

 

 

Da er det på tide at vi har vår aller første meetup i og med at det er flere som skreve at de ønsker det! Vi tror at dette blir utrolig hyggelig for både oss og for dere. Det blir selvfølgelig giveaway på Krutters hoodies og Polar cosmetics tannbleking til de 30 første som kommer. Første mann til mølla. Ellers er det bare å komme og hilse på oss! Vi gleder oss.
 

Hvor: Kristiansand, utenfor slottet shoppingsenter, ved fontenen

Adresse: Tordenskjolds gate 9

Når: Lørdag 7. Juli kl. 11:30


Vi håper selvfølgelig at dette faller i smak hos dere, og dersom dere ønsker at vi skal ha meetup noen andre plasser, gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet og skriv hvor!


36630784_1596524760473611_7614551371664064512_n.jpg
 PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE  HER  &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER

PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE HER | BELTE HER


Blogglistenhits
SLUTT Å BRY DERE OM ALLE ANDRE
IMG_1567.jpg

T U S E N  T A K K

 

 

Helt siden etter at jeg kom hjem fra Mexico og startet med både blogg og YouTube har jeg vært redd for hva dere kommer til å si, mene og syns om meg. Jeg har blitt så mye flinkere til å gi litt mer faen i hva alle andre mener om meg. Heldigvis. Jeg kjenner meg selv bedre enn noen andre der ute og syns at vi mennesker skal slutte med å bry oss om alle andre mennesker. Med dette mener jeg ikke at vi ikke skal bry oss om andre har det bra og lignende, men mer om hvordan folk ser ut og hva folk velger å gjøre med livet sitt.

Hovedpoenget med dette innlegget var egentlig ikke det, men jeg måtte bare skrive ned det jeg føler og tenker akkurat nå. Jeg vil takke alle dere som faktisk leser innleggene mine, som skriver tilbakemeldinger enten om de er positive eller negative, man kan alltid bli bedre og det er en viktig egenskap å kunne ta imot kritikk i blant.

Jeg har hatt en tøff periode i livet mitt de siste ukene og jeg lover dere at de kommentarene jeg har fått har virkelig betydd mye for meg. Man kan være så sterk psykisk som man selv vil, men bare en liten fin kommentar hjelper med å gjøre psyken enda litt sterkere og det er akkurat det lille ekstra der som gjør at man klarer seg gjennom dagene med et smil om munnen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere nok, men jeg håper at dere klarer å lese her hvor mye jeg bryr meg om det. Jeg leser hver eneste kommentar og omtrent hver DM på Instagram for deres del. Det kan være et lite spørsmål som "hvor er antrekket fra?" til "hva er mammaen din syk med?" og jeg svarer uansett. Jeg vil igjen si tusen takk for at dere leser bloggen min og legger igjen kommentarer på det dere lurer på. Jeg ser også at dere er saklige i kommentarene, noe vi trenger mer av i dette landet her.


Blogglistenhits
TILBAKE TIL PARADISE

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_2529.jpg

P A R A D I S

 

 

I dag dro jeg og to venninner til Lyngdal, for i morgen drar vi nemlig videre til Kristiansand. Jeg gleder meg utrolig mye til Palmesus og har faktisk aldri vært der før selv om jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd at Lyngdal skulle være så fint på sommeren, jeg er skikkelig overraska, bare se på bildene! Herregud så fint. Jeg føler nesten at jeg er i Mexico igjen, hehe, og tilbake i Paradiset. Her er det hele 30 grader og det er sjeldent jeg bader i Norge, men her må man virkelig bade for å ikke svette bort. Jeg stortrives og gleder meg skikkelig mye til en fin ferie sammen med gode venninner, samtidig kommer vi til å ta mange bilder slik at dere får se hva jeg gjør!

Forresten så er det er mye mulig at Erik også dukker opp på Palmesus i Kristiansand og da kan det også hende at vi har en meetup som dere ønsker. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere dersom det skjer.


IMG_2461.jpg
 BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER &nbsp; ⎟ BIKINITRUSE HER &nbsp;- FINNES OGSÅ I SVART

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER BIKINITRUSE HER - FINNES OGSÅ I SVART

IMG_2447.jpg
IMG_2501-2.jpg
IMG_2436.jpg
 SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER

SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER


Blogglistenhits
ERIK ER HJEMME IGJEN FRA FARMEN KJENDIS
IMG_1530.JPG

Jeg har ventet så sinnsykt lenge på å kunne skrive denne setningen her, jeg er overlykkelig,
 


Erik er hjemme fra Farmen kjendis innspilling!

 

 

Det var finalefest i går og Erik kom rett til meg i Stavanger nå i dag. Jeg har savnet han kjempemye mens han har vært borte og nå skal vi kose oss før jeg reiser videre til Kristiansand i morgen i forbindelse med Palmesus.

Forresten så har Erik blitt utrolig tynn og jeg skjønner i hvert fall nå hvor lite mat de egentlig har fått inne på gården, det er helt sykt! Jeg har aldri helt klart å forstå hvor lite mat de får der inne, helt til jeg så han idag. Nå som Erik er hjemme igjen blir det også flere YouTube videoer sammen, noe flere av dere har ønsket å se mer av!

Ellers tenkte jeg å skrive litt mer om hvordan ting egentlig har vært. Det har vært nesten to helt jævlige måneder her hjemme uten Erik. Ting har forandret seg på personlig plan fra å være nesten helt på topp til å være på bunn og jeg har gått gjennom utrolig mye dritt på den korte tiden. Jeg skulle så gjerne hatt Erik der i de vanskelige situasjonene, men samtidig ønsket jeg han alt vel inne på Farmen, det er faktisk ikke noe alle får muligheten til å være med på. Han sier selv at han har savnet meg så mye at han har ønsket å reise hjem, men heldigvis kjempet han og sto på. Nå er han i hvert fall heldigvis hjemme igjen og det kommer til å skje mye spennende fremover!


IMG_1529.JPG
IMG_1527.JPG
IMG_1528.JPG

Blogglistenhits
UKENS SPØRSMÅL | NERD, SNUS OG DONERE MITT EGET HÅR

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_1421.jpg

1. Vil du noen gang donere håret ditt?
De menneskene som velger å donere håret sitt er helt fantastiske og man skal virkelig verdsette det de velger å gjøre. Hår er hår og jeg kunne gjerne ha donert håret mitt en gang, men akkurat nå er ikke det noe jeg selv kommer til å gjøre. Jeg føler at flere mennesker kanskje forventer at jeg burde gjør det i og med at håret mitt er så langt og tykt og at mamma har kreft og mister håret sitt etter hvert. Jeg vet ikke helt hva det hadde gjort med meg som person dersom jeg skulle ha donert håret mitt. Jeg trives godt med det og ønsker selv og ha hår på hode. Dette er ikke egoistisk, men man skal faktisk kunne leve sitt eget liv med hår også selv om noen andre er syke og mister det. Det finnes flere mennesker der ute som ønsker å donere håret sitt og det er så fint!

 

2. Når kommer Erik hjem?
Innspillingen på Farmen Kjendis er ferdig imorgen! Det blir utrolig godt å få Erik hjem igjen, snakke med han og bare være sammen med han.

 

3. E du nerd siden du liker å studere?
Man trenger ikke å være nerd for å like og studere. Jeg liker godt å studere mye på grunn av det sosiale rundt det også! Jeg unner virkelig de som er "nerder" eller skoleflinke, kall det hva dere vil. Heldige mennesker som er flinke på skolen! Det kommer man langt med.

 

4. Har du noen gang prøvd eller vurdert å slutte med snus?
Nei, jeg har faktisk aldri prøvd å slutte med snus før. Jeg husker at jeg gikk flere uker uten snus og det gikk helt fint. Jeg har vurdert mange ganger å slutte med snus, nettopp fordi det er dyrt og ser ikke noe pent ut, også ødelegger det både tannkjøtt og tenner. For å være helt ærlig så skulle jeg ønske at jeg slutta med snus på grunn av dette, men jeg har ikke lyst for øyeblikket. Ærlig sak det?

 

5. Hvor er klærne på bilde fra?

 BUKSE ZARA |&nbsp;GENSER H&amp;M -&nbsp; LIGNENDE  HER

BUKSE ZARA | GENSER H&M - LIGNENDE HER

 

6. Hvor er antrekket fra?

 BUKSE HER |&nbsp;TOPP H&amp;M -&nbsp; LIGNENDE  HER &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER &nbsp; |&nbsp;JAKKE STRADIVARIUS -&nbsp; KOMMER SNART LIGNENDE PÅ NELLY

BUKSE HER | TOPP H&M - LIGNENDE HER | BELTE HER | JAKKE STRADIVARIUS - KOMMER SNART LIGNENDE PÅ NELLY

 

7. Når kommer Farmen kjendis på TV?
Farmen kjendis kommer på TV i Januar en gang. Tror ikke det er satt noen fast dato enda som jeg vet om, men gjett om jeg gleder meg til å se på det! Jeg er så spent på å se hva Erik har gjort og generelt hva alle de andre deltagerne også har gjort.

 

8. Når kom du til Mexico? Måtte du vente lenge før du kom inn?
Jeg reiste ned til Mexico 9. januar 2018 og ventet på et hotell utenfor Paradise Hotel i ca. 5 dager. Jeg er ikke helt sikker på hvilken dag det var eller hvilket kl.slett i og med at jeg ikke ha telefon. Det var i hvert fall noen av de treigeste og kjedeligste dagene i mitt liv, det var helt jævlig. Jeg sjekket inn i uke 2 på TV på en tirsdag.

 

9. Har Erik kommet hjem fra Farmen?
Siste innspillingsdag er i dag, etter det kommer han hjem. Heldigvis.10. Har du noen søsken?
Ja, jeg har en storebror som er seks år eldre enn meg. Veldig kjekk og hyggelig kar, men han er "dessverre" samboer og har tre barn, hehe.


Blogglistenhits
VEIEN TIL PARADISE HOTEL + TIPS
IMG_1438.JPG

MIN HISTORIE

 

 

I og med at det er flere som har spurt meg hvordan jeg meldte meg på Paradise Hotel, hvorfor, når også videre så skriver jeg heller et eget innlegg om det. 

Det hele startet rett før sommeren i 2017. Jeg var singel og brukte mye tid på gode venner og festing. Jeg har faktisk sett Paradise Hotel i flere sesonger og har aldri i min villeste fantasi tenkt at jeg en dag skulle være der inne selv. Jeg husker godt at jeg sa til venninnene mine på tull av og til at jeg kunne ha vært med der fordi det virket utrolig gøy. Selv om jeg sa dette til jentene hadde jeg aldri meldt meg på selv. Min vei til Paradise Hotel startet vel da venninnene mine meldte meg på rett før sommeren i 2017, da de hadde sett at man kunne melde seg på rundt omkring på sosiale medier. De visste at jeg var singel og meldte meg på bare for tull. Helt plutselig dukket det opp en mail på telefonen min hvor det sto "din påmelding er godkjent i systemet". Hva i alle dager har jeg meldt meg på? Jeg forsto ingenting, men i den mailen var det ikke umulig og se at det var fra Paradise Hotel. 

Jeg visste at venninnene mine hadde meldt meg på for å tulle med meg, men de hadde nok aldri sett for seg at jeg faktisk kom til å være en av årets deltagere. Rett etter sommeren fikk jeg en mail igjen fra Paradise Hotel hvor det viste seg at jeg kom videre til intervjurunde nummer en. Hva i alle dager?

Det var super rart og jeg hadde jo ikke søkt på dette her selv. Jeg hadde ingen anelse om hva disse jentene hadde funnet på å skreve om meg i søknaden. Tenk om de skrev ting som ikke stemte om meg? Jeg vet ikke og de husker heller ikke hva de skrev. I hvert fall, jeg møtte opp på gruppe intervjuet i Stavanger og var meg selv. Jeg dreit i om de hadde skrevet ting som ikke stemte om meg, jeg ville ikke være med i utgangspunktet og jeg husker at jeg tenkte at dersom jeg kommer videre til neste og siste intervju så er det fordi jeg har vært meg selv og ikke noen andre. 

Jeg sa ingenting på intervjuet, jeg syns det var dritkleint, men samtidig litt gøy. Etter den intervjurunden satt jeg igjen med en rar magefølelse på at dette ikke gikk i boks. Jeg var kjedelig. Det sykeste var at etter dette intervjuet ble jeg mer interessert i å være med. Det fortsatte etter noen uker igjen, hvor jeg fikk beskjed om at jeg var en av de som kom videre til det siste intervjuet som var i Oslo. Gjett om jeg var nervøs? Jeg trodde rett og slett at jeg skulle slutte å puste, jeg var seriøst så nervøs. Her også gikk jeg inn med et hevet hode og var meg selv. Jeg satte meg på en stol midt i rommet og svarte på spørsmål fra flere voksne mennesker som arbeidet med castingen. De filmet meg og jeg husker enda at jeg var skikkelig nervøs. Var jeg nervøs fordi jeg ville være med? Jeg vet ikke helt. Jeg har aldri likt å snakke foran en gruppe mennesker og jeg har heller aldri likt å fremføre ting foran flere mennesker, men der satt jeg, i Oslo på en stol midt i et rom og svarte på alle spørsmålene de hadde til meg. Enda var jeg meg selv og stolt over det. På dette intervjuet tok vi også et eventuelt nattbordsbilde dersom jeg skulle være med, og jeg fikk også snakke med en psykolog for første gang i livet.

Etter et par uker fikk jeg en telefon jeg aldri kommer til å glemme. Jeg hadde vært på Universitetet i Stavanger og studert hele dagen, da jeg kom hjem ringte telefonen fra et ukjent nummer. Det var bare flaks at jeg tok den. Jeg var en av de som skulle være med på Paradise Hotel 2018. Hva hadde jeg gjort? Skulle jeg si ja eller nei? Hvorfor valgte de akkurat meg? Jeg var i sjokk og husker godt at jeg ringte både mamma, pappa og storebroren min for å spørre om råd og hva jeg skulle gjøre. De støttet meg, men selvfølgelig var de også skeptiske. Jeg sa først i telefonen til produksjonen at jeg var usikker på om jeg ville delta. De ringte meg opp igjen og jeg sa ja. Jeg sa bare ja. Jeg vet ikke hvor det kom fra i det hele tatt.. Jeg tror magefølelsen min tok overhånd over meg og jeg gjorde akkurat det jeg ville for en gang skyld. Jeg klarte ikke å tenke på alle andre og hva de mente om det, selv om jeg måtte ringe å spørre mine nærmeste om tips. Jeg ville være med og angrer ikke et sekund på at jeg sa ja. Det er det sykeste jeg har vært med på! 


TIPS TIL PÅMELDING

 

 

I og med at jeg ikke meldte meg på selv har jeg heller ikke noe fasit svar eller tips til hva dere kan skrive i søknaden. Jeg skal gi dere tips ut i fra hvordan jeg gjorde det på intervjuene. Det er veldig viktig å huske på at når de caster folk til et slikt program trenger de flere ulike personligheter og karakterer selv om det er flere mennesker der ute som helt sikkert også hadde vært perfekte for produksjonen og ha med.

♡ 
Vær deg selv.
Dersom du prøver for hardt eller fremstiller deg selv som en person du ikke er blir du gjennomskuet. Dersom du kommer med og heller ikke har vært deg selv må du også spille en rolle som den personen du har valgt å fremstille deg som, tenker jeg da. Det er jo litt flaut om du ikke er den du var på intervjuene.


Du må kjenne deg selv godt.
Det er utrolig viktig at du vet hvem du er og hva du står for. Det kommer mye dritt etter at du har deltatt i et slikt program og da er det viktig at du ikke tar ting til deg og heller gir litt faen for å være helt ærlig.


Vær ærlig.
Dette henger litt sammen med at du må være deg selv. Ikke lyg for at du tror at det hjelper eller for at du skal virke kulere eller ha bedre sjanser til å bli plukket ut. Det funker ikke. De folkene som jobber med casting er flinke og gjennomskuer deg kjappere enn du tror.


Fortell alt.
Husk at de menneskene som plukker ut deltagere vil vite mest mulig om deg for at de skal kunne bli best mulig kjent med deg og vite hvem du faktisk er. Gjerne fortell ting du aldri ville ha fortalt andre eller ting du generelt ikke har tenkt på kan være morsomt for dem å vite. Husk at de som jobber med dette har taushetsplikt og sier ikke ting videre. Det er viktig å skille seg ut!


Si negative ting også.
Ingen mennesker er perfekte og alle har sine negative sider. Det er veldig viktig at de vet hva som er negativt med deg også. Husk at de negative sidene man har hjemme ikke nødvendigvis trenger å være negative inne på Paradise Hotel. 

 

Jeg har som sakt ingen fasit svar på hvordan du kommer med på Paradise Hotel, men det er ekstremt viktig at du vet hva du sier ja til. Man bør tenke seg om flere ganger før man velger å søke. Alt er virkelig ikke positivt med å være med. Man møter mye motstand til tider, dømmende mennesker, savnet etter familie og venner også videre. Det er tøft, men også utrolig gøy! Vi mennesker er forskjellige og opplevelsen man får av å være med på dette programmet vil heller ikke være likt for alle. Noen opplever det tøffere enn andre eller motsatt. Det er en grunn til at vi må snakke med psykolog under intervjurundene. Rett og slett fordi de trenger å vite om du kommer til å takle det psykisk. Husk at man får utrolig god hjelp og støtte av produksjonen fra første til siste stund, men det aller viktigste er nok at du selv føler og vet at du er sterk nok til å være med.

IMG_1437.JPG

Jeg vil bare si en siste ting og det er at dersom du er usikker, men har litt lyst til å prøve, PRØV. Man må ikke være med i det hele tatt, men dersom man gir det en sjans og kommer videre til intervjuene, gå på det. Bare prøv. Plutselig var det ikke så ille allikevel og plutselig har man faktisk lyst til å være med allikevel, akkurat sånn som meg.


Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

- Innlegget inneholder adlinks - 

IMG_2214-2.jpg

Ukens tanke

Når kommer Erik hjem?
Jeg blir gal. Når kommer Erik hjem? Jeg tenker på han konstant og liker ikke tanken av at han har vært borte så lenge. Hva gjør han der inne? Har han det bra? Kommer vi til å ha det bra når han kommer hjem? Liker han meg enda? Jeg har tenkt så mye på Erik den siste uken og gleder meg utrolig mye til å se han igjen.

 

 

Ukens høydepunkt

Fest med gode venner!
Jepp, venner er så sinnsykt viktig og de skal man virkelig sette av tid til. Jeg setter så utrolig stor pris på vennene mine som alltid stiller opp for meg og bidrar til at min hverdag oppi alt det personlige kaoset blir ti ganger bedre. Sist lørdag var vi ute i Stavanger og hadde det kjempegøy sammen. Nå er det lenge siden jeg har vært ute i Stavanger og jeg må ærlig innrømme at det er en av mine favoritt byer og dra ut i.

 

 

Ukens nedtur

Helt klart cellegiften til mamma.
Jeg har skreve litt om det tidligere, men det var ikke noe gøy i det hele tatt. Jeg forstår virkelig ikke hvordan en gift som sprøytes inn i blodårene til mamma skal være med på å gjøre henne frisk. Jeg spyr av det og hater det. Det var ikke så tøft som jeg trodde det kom til å bli med tanke på at mamma tok det veldig bra. Hun ser ikke syk ut og hun oppfører seg som hun gjorde før hun ble syk. Jeg vet ikke helt om det skremmer meg eller ikke? Jeg er redd for at hun plutselig skal få en knekk, men sånn er det å være syk. Heldigvis har hun det bra og det er det aller viktigste for meg.

 

 

Ukens craving

Nesespray.
Jeg har vært syk og har da hatt et stort behov for nesespray. Jeg klarer seriøst ikke å puste uten den. Det er så sykt mange av mine venner som også er syke og det stresser meg.. jeg må bli frisk til Palmesus neste uke!! Egentlig hater jeg nesespray. Jeg er livredd for å bli avhengig av det, men det skal nok gå fint ;)

 

 

Ukens antrekk

 TOPP HER &nbsp; |&nbsp; BUKSE HER  |&nbsp; VESKE ZARA

TOPP HER BUKSE HER VESKE ZARA

 BELTE HER  |&nbsp; JAKKE STRADIVARIUS

BELTE HER JAKKE STRADIVARIUS

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg ikke kjøpt så mye og det er deilig det også, men noen ting blir det alltid.

♡ Nesespray..

♡ Mye nytt fra Nelly som kommer på bloggen snart!

♡ Mye mat

 

 

Ukens must have

Komorebi.

 BRYN-VIPPESERUM HER

BRYN-VIPPESERUM HER

 

TRE GRUNNER TIL HVORFOR DETTE ER ET MUST HAVE PRODUKT

 


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER - Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige! 


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

 

Ukens mest leste innlegg

1. DET BESTE OG VERSTE VED MEG

2. INGRID + ERIK = ?

3. I DAG KL. 10:00


Blogglistenhits