17. MAI VAR IKKE DET SAMME I ÅR
32821411_10215825096843201_9059855064163680256_n.jpg

Jeg har alltid likt 17.mai
men, dette året var ikke helt det samme som fjoråret.
Jeg elsker egentlig 17.mai nettopp fordi man kan være sammen med familie og venner, gå i bunaden som man i utgangspunktet går med en gang i året (hver 17.mai) hehe. I år startet jeg dagen sammen med gode venner hos en venninne der vi hadde champagnefrokost og god mat. Etter en stund reiste vi til Bryne for å se russetoget! Av en eller annen grunn så liker jeg godt å se på russetoget selv om min russetid var forbi for lenge siden. Det er bare noe med stemningen og menneskene jeg liker! Vi avsluttet dagen ved å dra ut i Stavanger. 


32837441_10215825093043106_6250399359645515776_n.jpg
32746470_10215825079442766_5059431368283389952_n.jpg
32852489_10215825094283137_3079985755938881536_n.jpg

17.mai var ikke det samme i år som i fjor. 
Jeg har hatt det ekstremt tøft den siste tiden og jeg er enda i tvil om jeg skal dele dette med dere i og med at det er veldig personlig. Jeg ønsker ikke noe støtte eller at dere skal synes synd på meg. Hovedgrunnen til jeg nevner dette er fordi at jeg ikke alltid får poste innlegg her på bloggen, men jeg skal virkelig prøve å få ut flere innlegg selv om ting er utrolig tøft. Takket være gode venner hadde jeg det bra på 17.mai selv om jeg gikk rundt med et fake smil om munnen for å bevise til alle at jeg har det bra. 


xoxo Ingrid

HAN ER VIKTIG
IMG_1437.jpg

Han er viktig. 


De siste dagene har vært utrolig travle, både Erik og jeg har brukt mye tid på å arbeide hver for oss.. dette har resultert i at vi begge har hatt svært lite tid til å være sammen. Men, idag har vi hatt det utrolig gøy og ikke minst koselig! Vi gikk ut i sola og kjøpte oss hver vår is, snakka sammen og bare nøyt den fantastiske sola. Han får meg rett og slett til å smile når jeg er sliten, han får meg til å jobbe hardt mot de målene jeg har satt meg, samtidig som han hjelper meg under tøffe tider. Han betyr så utrolig mye for meg. Han er rett og slett viktig. 

IMG_1444.jpg
IMG_1452.jpg

- Dagens Outfit - 

Skinnbukse: Only

Solbriller og veske: Farmhouse Design (Love - Frogner)

(Jeg er veldig klar over at de sokkene ikke passer til outfitet, hehe)

Hva er viktig for dere når dere er slitne? 

Gjerne sjekk ut YouTube-kanalen min!

UKENS SPØRSMÅL & SVAR
IMG_1318.jpg

Det er flere av dere som har et stort ønske om at jeg skal starte med det såkalte ukens spørsmål innlegget. Jeg skal prøve å få svart så godt som jeg kan på det dere lurer på!

Forresten, Jeg har sove så utrolig mye den siste tiden, trenger tips til hvordan man kan få døgnrytmen i sjakk. For øyeblikket er jeg i Oslo sammen med Erik hvor vi opp til flere timer daglig arbeider med en stor greie som dere snart får vite mer om! ææ, gleder meg til å fortelle dere. 


1. Hvor er den sølv bikini toppen og underdelen fra?
Det settet er fra H&M. 
 

2. Er det noen av årets Paradise Hotel deltagere som ikke har bil-lappen? 
Det er jeg faktisk veldig usikker på.. du må nesten spørre den personen det gjelder selv. 
 

3. Får dere se Paradise Hotel episodene og hvordan de klippes før det sendes på TV?
Før episodene kommer på TV får vi dessverre ikke sett noen ting på forhånd. Vi får ikke være med på klippingen, eller se hvordan klippingen gjøres. Vi får kun lov til å se episodene dersom de er ute på Viaplay eller på TV3. 


4. Sitter dere en gjeng å ser Paradise Hotel episodene sammen? Blir det sånn da at dere diskuterer hva som skjedde der inne, og at det kan bli diskusjoner/krangler om det?
Det varierer veldig hvem man ser episodene sammen med. Noen ganger ser jeg episodene alene, sammen med Erik eller andre deltagere. Jeg ser også noen sammen med venner og familie. Dersom jeg sitter sammen med andre mennesker er det naturlig at vi diskuterer om innholdet, men som regel har alle deltagerne snakket ut om ting som skjedde inne på hotellet, og derfor er det heller ikke mye å diskutere/krangle om. 


5. Kan dere lage en vlogg der du og Erik forteller hvordan det var de timene før parsemoni og hvordan du/dere hadde det etter?
Selvfølgelig kan vi vlogge om dette. Regner med at dette handler om utsjekken min, i og med at dette spørsmålet ble stilt under det innlegget. Jeg skal prøve å få laget en slik video til dere! 
 

6. Kan du lage innlegg om håret ditt snart?
Dette er vel det mest stilte spørsmålet jeg har fått og det er gøy! Jeg er utrolig redd for håret mitt og jeg har alltid drømt om et langt og fint hår. Jeg har lagt ut en video på YouTube-kanalen min om hvordan dere kan få lengre hår. Vel, det ga i hvertfall meg gode resultater. Dere kan se videoen HER.
 

7. Hvem synes du er kjekkest av Kristian og Carl Aksel? Hvis du måtte velge.
Jeg klarer dessverre ikke å velge mellom de to guttene hehe. Erik er den kjekkeste av dem alle!


8. Kan du og Erik begynne å vlogge? (Når dere pakker ut/flytter, typisk dag osv)
Dette var et spennende spørsmål! Det er klart vi skal vlogge om dette dersom det skjer. Vi har en del planer om akkurat det temaet der, gleder meg!
 

IMG_1326.jpg

9. Har du silikon?
Dette spørsmålet velger jeg ikke å uttale meg noe om. 


10. Har du kutta ut sykepleie studiet eller skal du fortsette?
Jeg har for øyeblikket ett år permisjon fra studiet. Det vil si at jeg til nå starter på studiet igjen etter nyttår, men akkurat nå har jeg en del ting jeg ønsker å satse mer på enn utdannelsen. 


11. Kan du spansk? I såfall kan du snakke spansk i din neste YouTube video?
Heheh, kjipt å innrømme, men jeg kan faktisk ikke spansk.. faktisk og faktisk, men selv om jeg er halvt spansk betyr ikke det at jeg kan flytende spansk. Pappa snakker flytende norsk og spansk, men jeg lærte faktisk aldri spansk av han, kun lært det grunnleggende på videregående. Dessverre, det blir ingen YouTube video på spansk her.. 
 

12. Eier Erik sin egen leilighet i Trondheim?
Erik bor i et kollektiv i Trondheim sammen med noen kompiser. Regner med at de betaler husleie og ikke noe mer en det. 

13. Sjekker du inn igjen på Paradise Hotel?
Dere får vente og se ;)

14. Kan du «vlogge» litt mer på snapchaten din? Legge ut flere videoer av hva du gjør på osv?
Dette er noe jeg må bli flinkere til faktisk. Jeg er ikke noen stor snapper og har faktisk ikke en eneste streak på snapchat med noen at the moment, men jeg skal absolutt bli flinkere til det. 


- DAGENS OUTFIT - 

IMG_1339.jpg

TOPP: New Look

 Kimonobukse: Farmhouse Design

JUNKYARD UNBOXING | RABATTKODE

Annonse
 


Hei dere!

Jeg har akkurat fått min første tilsending av klær fra Junkyard, en butikk jeg synes har dritmye fint! Denne videoen er jo åpenbart spons, men jeg husker fra når jeg var yngre så syns jeg det var kjekt å se hvor bloggere, youtubere osv hadde fått klærne sine fra. I videoen kan dere se meg når jeg pakker ut klærne samt prøver dem. Jeg har selvfølgelig fått en rabattkode som dere kan bruke hvis dere vil kjøpe klær! 

♡Rabattkode: INGRIDA15
15% rabatt ved kjøp over 500kr
(GJELDER IKKE SALGSPRODUKTER, DEAL, KAMPANJE)
Gyldig tom 18 mai

 

Gjerne følg meg på Instagram! 

xoxo Ingrid

NÅ ER DET ENDELIG SOMMER!

Hei dere!

Akkurat nå er jeg er i Oslo med Erik om dagen på en liten kjærestetur! Samtidig så er Erik ganske opptatt med å spille inn podcast og lignende med Erlend Elias. Nå er det jo over 20 grader i Oslo så jeg har lenge tenkt på at jeg har lyst å dra i parken og bare sole meg og ta fine bilder!

Jeg møtte flotte Ina i dag. Vi koste oss i solen og bare nøyt det å ha litt fritid sammen. Det var helt fantastisk å bare tilbringe ettermiddagen i sola med noe godt å drikke, jeg fikk absolutt et flashback fra da vi lå sammen i solsengene i Mexico. 

IMG_1237.JPG
IMG_1224.JPG
IMG_1246.JPG

Hva liker du å gjøre når det er sol ute?

Gjerne følg meg Instagram ved å klikke på knappen under:

xoxo Ingrid

PÅ INNSIDEN AV PARADISE HOTEL

 

Hei dere!

Som dere sikkert vet så hadde hver deltager inne på Paradise Hotel en egen telefon som man kunne bruke til å ta bilder/videoer med. Nå som jeg er ute av spillet tenkte jeg at det hadde vært gøy for dere å se noen av bildene jeg tok! Enjoy.

 

Uke 2 - Love the game and the players

 

Uke 3 - Paradise Høyfjellshotell

 

Uke 4 - Survival of the fittest

 

Uke 5 - Game of Thrones

 

Uke 6 - True romance

 

Uke 7 - Orange is the new tan

 

Uke 8 - Let boys be boys and girls be girls

xoxo Ingrid

 

STREVET ETTER Å VÆRE PERFEKT

 

Kjære gutter og jenter.. 

 

Hver eneste dag tar jeg x antall bilder, jeg bruker fotograf, jeg redigerer og styrer for at jeg skal se mest mulig perfekt ut på sosiale medier. Dette er en ting nesten alle mennesker gjør i dag fordi vi er så opptatt av å vise oss fra vår aller beste side.. 

Det er trist. Strevet etter å være perfekt stopper ikke og etter å ha knipset x antall bilder, redigert, brukt fotograf så er man likevel ikke fornøyd. Jeg kan legge ut et bilde andre mennesker synes er fantastisk fint av meg og likevel tenker jeg: æsj. Jeg er ikke bra nok, det kan bli enda bedre. Heldigvis finnes det flotte mennesker i denne verden som gir oss jevnlig med bekreftelse for at vi skal ha det bra. Det er en ting jeg ønsker at du som leser dette innlegget skal forstå, du er fin akkurat sånn som du er. 

Jeg skal ærlig innrømme at selv om jeg får bekreftelse er jeg som veldig mange andre ikke fornøyd med det jeg ser i speilet. Kroppen min har endret seg litt fra da vi var i Mexico, i Mexico satt vi kun i ro og trente sjeldent. Jeg føler at jeg har lagt på meg mens jeg samtidig har fått mindre rumpe, armer osv. Jeg har også for aller første gang i livet mitt fått uren hud. Jeg sier ikke at jeg har blitt tykk, men når alt i denne verden handler om utseende er det vanskelig å være fornøyd med seg selv likevel. 

Uansett hvor jeg ser så legger alle ut fantastisk fine bilder av seg selv og jeg tenker sånn: Tenk hvor lett de har det! Men det er faktisk ikke sånn, jeg tror at alle sitter å ser på hverandre og tenker at alle ser perfekte ut til en hver tid - men sannheten er at selv de fineste du ser på Instagram eller på blogg har en dobbelthake i fra rett vinkel, et par valker her og der og de ser garantert trøtte ut og har urein hud av og til når de ikke har sminke eller whatever. 

Så hva er definisjonen på ordet perfekt? Vi mennesker velger ofte å gjøre ting med oss selv (operasjoner, injeksjoner, sminke osv) fordi vi tror selv at dersom ting endres eller sminkes litt på så vil det bli bedre, man vil føle seg bedre. Men sannheten er den at man føler seg aldri god nok selv etter det fordi man oppnår aldri begrepet perfekt. Jeg hater ordet perfekt. Ingenting er perfekt. Perfekt for meg finnes ikke og vi mennesker må slutte å søke etter det perfekte og fullkomne fordi det finnes ikke! Uansett hvor lykkelig du er eller hvor fornøyd du er med utseende kommer det motgang i livet, fordi vi er alle forskjellige. Ingenting er perfekt. 

Målet med dette innlegget var å få ut litt frustrasjon som jeg går rundt og tenker på. Jeg vet at det er flere mennesker der ute, både gutter og jenter som tenker akkurat det samme som meg. Men poenget mitt er uansett, du er fin som du er! Og det skal jeg prøve å tenke om meg selv også. 

IMG_0308.JPG

xoxo Ingrid

SLIK FÅR DU LENGRE HÅR!

Hei dere!

Endelig har jeg fått spilt inn en liten hår-video til dere. Jeg vet at det er mange som har spurt hva jeg gjør med håret mitt og ikke minst hva jeg har gjort for å få det så langt! I videoen forteller jeg dere dette, samtidig får dere se hvilke produkter jeg brukte for at det skulle vokse kjappest mulig.

Produktene i videoen er ikke sponset. 

Legg igjen en kommentar dersom du har noen tips! 

xoxo Ingrid

 

Følg meg gjerne på:

MIN TID ER OVER

Hei dere!

Da var det min tur til å ryke ut av Paradise Hotel for nå... 

Bilde 25.04.2018, 15 02 51.jpgUnder dagens episode går Karoline bak meg med en fredning, noe som resulterer i at Leo sender meg hjem. Helt ærlig var jeg forberedt hele dagen på at noe slikt kunne skje, siden det helt åpenbart var meg eller Newa det sto mellom. Denne uken startet jo så bra med at Ina og Oskar kom inn, to stykker som kom rett inn på laget til meg, Newa, Erik og Marius. Det er sååå typisk at når vi først begynner å komme oss opp på beina igjen etter noen jævlige uker at en sånn twist skulle komme. Jeg kan ikke huske sist gang noen har fått delt ut en fredning etter de røk ut, men det skjedde i hvert fall når Anders røyk.

Det som gjorde ekstra vondt var at Karoline hadde lovet meg hele dagen at jeg var trygg, Leo det samme. Tingen er jo at når du har en fredning, så gjør du i prinsippet det du vil. Leo var den eneste som alltid visste hva Erik gjorde på hotellet og Erik trakk jo i praksis i alle trådene fra dag en. Erik har reddet Leo og Karoline med flere anledninger og Leo var den eneste som Erik virkelig betrodde alt til. Alle planene vi la, alt Erik diskuterte med oss andre i alliansen sa han til Leo for å bygge opp tilliten med Leo. Leo visste blant annet om at vi skulle sendte ut Isabel og visste om planen til Erik når han "byttet" allianse. Derfor svidde det så utrolig mye når Leo løy både meg og Erik rett opp i ansiktet. Folk sammenligner gjerne det Leo gjorde med det vi gjorde mot Isabel, forskjellen er jo at Erik og Leo virkelig var nære venner og hadde vært det nå i 1 og en halv måned. Vi ville virkelig spille med Leo og Karoline, vi prøvde virkelig. 

Nå tror ikke jeg at Leo i utgangspunktet ville ha meg ut, men han valgte å støtte partneren sin og det respekterer jeg selvfølgelig. Likevel var det helt jævlig fordi jeg og Erik aldri fikk sagt hade til hverandre siden vi ikke visste om det før vi kom på seremonien. Det som ikke kom med på TV er når seremonien avsluttes, da går alle deltagerne opp der vi spiser frokost og venter på at det skal bli rigget ned utstyr frem til vi skåler etter utsjekk. Når seremonien ble avsluttet der i mot var ikke Erik i stand til å holde seg lengre, fordi da hadde han holdt seg under hele seremonien - men med en gang kameraene ble slått av måtte Erik på et eget rom med deltageransvarlig for han klarte virkelig ikke stoppe å gråte! Dette visste ikke jeg før etterpå og det skjærer i hjertet mitt. Jeg fikk vite i ettertid at opptakene ble utsatt i to timer fordi Erik ikke ville vise seg slik foran de andre deltagerne og det betyr så mye for meg å se at jeg betydde noe for han, men samtidig kjipt å vite at han hadde det så vondt da jeg røyk ut.

Oppholdet mitt på Paradise Hotel var helt fantastisk, jeg fikk meg kjæreste og mange nye venner, selv om Leo og Karoline sendte meg ut av hotellet har jeg full forståelse for det (det e jo bare ett spill) og vi er veldig gode venner idag. Jeg er selvfølgelig sint på meg selv for at jeg ikke klarte å holde meg der inne lengre, men jeg hadde tross alt backup, det var bare synd at han var partneren til hun som ville ha meg ut.. 

xoxo Ingrid

JEG REISER TIL..

Hei igjen dere!

Den siste tiden har jeg reist utrolig mye rundt omkring, nå skal jeg reise enda engang! I dag reiser jeg nemlig til Trondheim! Gleder meg så mye til å se Erik igjen. Jeg skal hjelpe Erik med å pakke ut og vaske i kollektivet han bor i. Vi har en del planer for fremtiden og da trengs det å få rydda og flytte ut. Vi skal også filme en del YouTube-videoer sammen, dersom dere har noen tips til hva vi kan filme er det bare å skrive det i kommentarfeltet! 

IMG_0914.JPG

Før reisen var jeg hos flinkeste Stine på Nikita Hair (M44), dersom dere ønsker å se mer av hennes arbeid kan dere finne henne på Instagram - hairbystinevaaland. 

Jeg blir seriøst alltid super fornøyd når jeg er hos Stine! Her ser dere før/etter brynene mine og den nye hårfargen <3

xoxo Ingrid

I MAI SKAL JEG

Hei!

Nå som vi går inn i en ny måned tenkte jeg å nevne noen av de planene jeg har fremover. Det er så sykt mye gøy som skal skje, ææ. Klarer nesten ikke å vente med og fortelle dere det!!


Bilde 25.04.2018, 14 12 46_preview.jpeg

Foto: Lars Halvorsen
Solbriller: Farmhouse Design - Love Frogner


Finalefest

I slutten av måneden allerede den 31.mai er det klart for finalefest. Tiden går altfor fort og vi er allerede i uke 8 på Paradise Hotel! Hvor sykt er ikke det? Jeg både gruer og gleder meg til denne dagen. Det blir utrolig gøy med finalefest og ikke minst ting som skal skje i fremtiden, men samtidig blir det utrolig rart når det ikke kommer til å være på tv lenger. Vi har bodd flere uker i Mexico og laget TV, deretter vises det også er det plutselig slutt.. 

 

Flytte ut? 

Jeg har kjempelyst til å flytte ut. I det siste har jeg brukt enormt mye tid på reising, frem og tilbake fra forskjellige byer.. jeg merker at kroppen blir sliten av det. For min egen del hadde det vært helt topp å kunne ha noe eget som ligger mer sentralt enn slik jeg har det nå for tiden. Det kan godt hende at jeg flytter ut allerede nå i mai!

 

Visning

For at jeg skal kunne flytte ut er det på tide å dra på visning, jeg er så spent! Jeg skal på vising litt rundt omkring, det blir spennende å se hvor jeg faktisk ender opp til slutt. 

 

Stor hemmelighet

For tiden holder jeg på med en ting jeg ikke fortelle dere så mye om enda! Jeg tror det blir utrolig gøy både for meg og dere. Kanskje dere ser meg på tv-skjermen igjen? Skal jeg og Erik ut på en stor reise? Jeg gleder meg såå mye til å fortelle dere om dette! 

 

17.mai feiring

Selvfølgelig skal jeg også feire 17.mai sammen med familie og gode venner! Dette er faktisk en dag jeg liker svært godt også er det så gøy å kunne bruke bunaden for en gangs skyld, det er ikke så ofte man får brukt den, dessverre. 


Hvor synes dere at jeg skal flytte?

xoxo Ingrid

VÅR FØRSTE HOTEL-WEEKEND SAMMEN

Hei dere!

Under innspillingen til God kveld Norge bodde jeg og Erik på fineste Scandic Victoria Hotel i Oslo! Det ligger super sentralt midt i Oslo og passer perfekt dersom man ønsker en fin beliggenhet til både shopping, restauranter og kollektivtransport. Det gjorde det veldig enkelt for meg og Erik å gå rett inn til Karl Johans gate å spise sammen med Julie, Oskar og Ina! Grunnen til at vi valgte å bo der var nemlig fordi vi begge trengte en plass å bo som var stort, slik at vi fikk den plassen vi ønsket til å gjøre det vi skulle gjøre hver for oss. Hvis dere ser godt etter kan dere se at min Q&A-video er filmet inn der, mens Erik spilte inn sin forrige livestream på naborommet! Dette uten at vi hørte hverandre (vi hadde jo ikke gått ut med at vi var sammen enda).

Rommet var også perfekt til innspillingen vi hadde med God Kveld Norge, da hadde vi god plass til å spise og sitte å prate uten at vi måtte ha et kamerateam på soverommet vårt.

Som dere kan se på bildene koste vi oss kjempemye og jeg vil virkelig anbefale alle som kan å bo der neste gang de er i Oslo. Kjempehyggelig betjening og proffe til fingerspissene!

Foto: Lars Halvorsen - Instagram: larshalvoorsen 


Tusen takk til Scandic Victoria Hotel i Oslo for et superbra opphold! 

xoxo Ingrid

Dere kan se min og Erik sin første youtube video sammen på knappen under!

 

 

JEG VAR PÅ GOD KVELD NORGE!

Annonse

 

Hei, alle sammen!

Som noen kanskje fikk med seg i går så var det på God Kveld Norge et innslag om at jeg og Erik er blitt kjærester. Vi har holdt dette inni oss kjempelenge og det var så godt å endelig få det ut. God Kveld Norge intervjuet ble planlagt noen uker på forhånd, men det skjedde ting under innspillingen som gjorde at det ble litt annerledes enn planlagt. Blant annet så skulle vi egentlig ut i båt i Oslofjorden og bade(!!) før vi skulle i badstue osv. Dette ble ikke noe av fordi at båten som TV2 hadde leid var dobbeltbooket..Det var ikke TV2 sin feil. Men vi endte opp med å improvisere, så da endte vi opp med å tusle en tur på Operataket!

 

Du kan se reportasjen HER! 

 

Legger til noen behind the scenes bilder under:

Før innspillingen til God Kveld Norge var jeg hos flinkeste Victoria som jobber på Deadends Majorstuen, dere kan booke time der å få 20% frem til 17.mai! 
Hun er en superdyktige frisør og makeupartist, samtidig er hun super hyggelig og man føler seg svært velkommen hos henne. Her kan dere se før og etter bilder av meg! 

Hva synes dere om reportasjen av meg og Erik på God Kveld Norge? 

Dersom dere ønsker å se mer av min hverdag kan dere legge meg til på Snapchat ved å klikke på knappen under!

 

 

ER VI KJÆRESTER?

Hei dere!

 

Ja, dere leste rett, vi er kjærester! 

Endelig er det ute, jeg og Erik er blitt kjærester. I kveld kommer det en egen sak om at vi er kjærester på God Kveld Norge, men hvis dere har lyst å se hva vi tenker om forholdet så kan dere sjekke ut vår første collab youtubevideo allerede nå!

Introvideo: Lars Halvorsen
Klær og solbriller: Butikken Love i Frogner som har super mye fint! Merke som er brukt er fra Farmhouse design. 

 

Dersom dere ønsker å se flere videoer fra YouTube-kanalen min, trykk under!

SVAR PÅ Q&A DEL 1

Hei dere!

Endelig har jeg fått gjort ferdig videoen til dere!! Jeg har prøvd å svare på de aller fleste spørsmålene, men flere av dem var veldig like. Håper jeg har fått svart på det dere lurer på til nå! det vil komme en del 2 video etterhvert. 

Håper dere likte videoen <3 

Hva synes dere om min første video?

Ønsker dere å finne youtubekanalen min, klikk på knappen under!

 

 

 

 

 

"JULIE ER ET KALDT OG KYNISK MENNESKE"

Hei dere!

Jeg tenkte å skrive litt om gårdagens episode hvor Julie måtte sjekke ut av Paradise Hotel. For meg var den dagen helt grusom. Julie var en av mine nærmeste der inne og etter å ha levd oppi hverandre i flere uker blir man glad i hverandre.

20180131_234155.jpg

Jeg sa til meg selv før jeg sjekket inn på Paradise Hotel at jeg ikke skulle være en dobbelmoralsk person. Alle som deltar i programmet vet at det er spill om en halv million kroner. Det er naturlig at folk spiller mot hverandre og at man på ulike tidspunkt får makten, det er likt for alle. Det som skjedde i gårsdagens episode var ikke greit! Jeg husker den dagen svært godt enda og det var virkelig hjerteskjærende å se hvordan et helt hotell samler seg sammen mot en person. Ja, Julie sendte ut en viss person i uke 5 fordi det var hennes største konkurrent og det i seg selv er et bra spill. På Paradise Hotel snur ting kjapt og Julie mistet Kristian, ble sendt på solo på mandag og klarte oppdraget sitt, hun splittet et par som var hennes daværende største konkurrenter. Det er slik Julie er, en sterk spiller som vet hva hun vil og hva hun har meldt seg på! 

Under seremonien hvor Julie og Ann kjempet mot hverandre for å bli på hotellet visste allerede alle inne på hotellet inkludert Julie selv at hun kom til å ryke. Hvordan klarer alle deltagerne da å si så mange stygge ting til Julie. Det kommer overhode ikke frem i den episoden hvor jævlig det var for Julie når hun satt på den stolen alene mot alle de andre. Jeg og Julie er gode venner i dag, men jeg er også venn med både Karoline, Charlotte, Ann Mariell osv.  

Jeg ønsker bare å forklare litt mer om situasjonen enn det som ble vist på TV i går. Noe av det som gjorde meg mest såra var da Charlotte som hadde vært der inne i to dager sammen med Karoline sa enormt mange stygge ting direkte til Julie, men jeg trenger ikke å si så mye mer en det. Når ting der inne begynner å bli mobbing og svært personlig er det ikke greit. Igjen alle spiller og alle reagerer forskjellig på ting og det er helt i orden, men det er faktisk ikke greit når en person sitter der alene og alle andre slenger dritt. Erik forsvarte Julie i denne situasjonen nettopp på grunn av de tingene som ble sagt til Julie. 

Det jeg lurer på er hvor kom alt dette sinne i fra? Hvorfor var de så vemmelige mot Julie? Ja, hun gjorde en upopulær avgjørelse som både jeg, Kristian og Erik var med på. Men det var Julie som fikk skylden fordi hun var den som "in the end" måtte gå med fredningen bak Mathias for noen uker siden. Det jeg ikke skjønner da er hvorfor de nye folkene mislikte henne så sterkt på et tidspunkt. Det var flere folk så gråt og ble lei seg da ting ikke gikk deres veg, men slik var det for alle. 

Det folk ikke vet er at Julie aldri ble seg selv igjen etter at Kristian røyk. Julie kunne være "Jølle Bølle". Vi elsket Jølle Bølle, den gærne Julie som løp uten klær på festene. Julie som ikke var redd for å ha sex på TV fordi det er naturlig ting. Julie som brølte som en løve hver gang noen køddet med hennes nærmeste. Falske Julie, spilleren Julie, som kunne tvinne hvem som helst rundt fingeren med en blanding av list og ren vilje. Den Julie forsvant litt da Kristian sjekket ut av hotellet, og vi har på en paradiseuke mistet det soleklart sterkeste paret vi hadde i årets Paradise Hotel.

Husk å add meg på snap dersom dere ønsker å se hva jeg gjør i hverdagen!

"DU ER BARE LUFT"

Hei dere!

I det siste har jeg fått en del kommentarer og meldinger rundt omkring på sosiale medier der mennesker som ikke engang kjenner meg skriver at jeg bare er luft. Jeg er kjedelig og jeg har verken personlighet eller noe som helst å gjøre inne på Paradise Hotel. Dette har jeg faktisk lyst til å komme med en liten forklaring på. 

Hver deltaker er på greenscreen (når vi snakker inn i skjermen) cirka 1 time hver dag. Det vil si at når dere ser hver av oss prate til kamera i ca. 1 minutt i løpet av en episode, er det kanskje 59 minutter som er klippet bort (!!). Det som kommer med på TV er gjerne bare det som er viktig for historien, de andre tingene som kommer med er ofte dersom man sier noe dumt, slenger dritt eller lignende saker. Hvis jeg skal beskrive meg selv er det som en ærlig, real jente som er opptatt av hvordan folk rundt meg har det. Jeg unngår typisk jentedrama fordi jeg liker det rett og slett ikke, når Julie og Karoline har sex med hverandre sine partnere og den ene griner og den andre er glad osv så er ikke dette noe drama jeg vil ta del i. Jeg støtter gjerne Julie om hun er lei seg, men det gjør jeg også hvis Karoline er lei seg. Er det en ting som er sikkert, hadde jeg kalt folk stygge ting eller sagt dumme ting hadde jeg helt klart fått mer TV-tid.

En del snakker om at jeg er usynlig på TV, men hadde det vært bedre om jeg sa dumme ting og fått mere TV-tid da? For meg var det ikke det. En ser jo flere som har fått relativt begrenset med TV-tid i år som for eksempel Kristian som røyk i forrige uke. Alle vi deltakere er veldig enige om at Kristian var kanskje den største og mektigste spilleren der inne frem til han røyk, men Kristian pratet ikke så mye om det på greenscreen og hadde i utgangspunktet ingen fiender og dermed snakker ikke folk så mye om han heller. Da ser man at hans TV-tid ble mindre enn hans faktiske rolle der inne, mens for eksempel Joachim (som var mye mindre involvert i spillet) fikk mer tv-tid fordi han sa veldig mye morsomt. Jeg er jo for øyeblikket på lag med Julie, Erik, Marius og Newa inne på hotellet. Julie er mye gærnere enn meg, Erik sin karakter er å snakke mye dritt om folk og spille hardt, Marius er morsom gutt fra Mjøndalen osv. Jeg for min del har ikke en bestemt karakter, fordi jeg er hverken dum, klin kokos eller en som spiller kjempehardt ved å lyve og lure folk. Jeg er en helt "vanlig" jente som bruker tid på venner og at andre skal ha det bra, fester og studerer. Jeg har faktisk aldri i hele mitt liv hørt at jeg er kjedelig før, men det er klart når folk ser lite av meg kan de jo trekke den konklusjonen?

Kanskje jeg er litt for "normal" til å være med på Paradise Hotel? Mest av alt syns jeg det er rart om folk skal synes jeg er kjedelig fordi jeg ikke har vært frekk, vært løs på tråden eller skapt noe drama der inne.. -det er ikke sånn jeg er-. Jeg har hatt sex på tv og jeg løy jo til Isabel når vi sendte henne ut, men ingen av disse tingene har gjort karakteren min større på grunn av hvordan jeg faktisk opptrer. Jeg hadde nok fått økt tv-tid dersom jeg snakket om sexen med Erik, eller om jeg hadde snakket stygt om Isabel etter hun sjekket ut, men det er bare ikke sånn jeg er.. 

4318913664_IMG_0227.jpg

Dersom du ønsker å legge meg til på Snapchat kan du klikke på knappen nedenfor <3

TING DERE IKKE VET OM MEG

Heisann dere!

Jeg tenkte det hadde vært gøy å skrive noen ting som dere ikke visste om meg! Merker nå som jeg sitter å skriver dette innlegget at det er vanskelig å komme på ting om seg selv.. det er sjeldent jeg tenker over hvordan jeg er/har vært eller hvilke vaner jeg har/har hatt, hehe. Her har dere 20 ting om meg som kanskje ikke alle vet?

IMG_4959.jpg

1. Da jeg var liten holdt jeg alltid pusten når vi kjørte gjennom tunneler av en eller annen grunn. 

2. Jeg har spilt NM finale i fotball da jeg var 16år, vi fikk andreplass da.. 

3. Min første jobb var på MC Donalds da jeg var 13 år gammel.

4. Jeg har gått på Idrettslinjen på Bryne VGS.

5. Jeg studerte sykepleie før jeg sjekket inn på Paradise Hotel.

6. Jeg fikk "brun og blid" på russeluen min.

7. Jeg har vann- og flyskrekk. 

8. Jeg er halvt spansk. 

9. Jeg er ikke noe særlig glad i å se på serier og filmer, foretrekker heller realityshow. 

10. Jeg snuser (noe dere sikkert har sett på Paradise Hotel). 

11. Jeg hadde piercing i navlen, men tok den ut inne på Paradise Hotel. 

12. Jeg har hatt alltid foretrukket å være i et forhold.

13. Jeg har tre "spontane" tatoveringer (de er små og på foten). 

14. Jeg har hele livet hatt lyst på blondt hår. 

15. Broren min var verdensmester i BMX og deltok i Norges beste brannmann (tv-serie).

16.  Jeg har vært døden nær. 

17.  På byen er jeg alltid den personen som har dype samtaler med andre.

18. Jeg har spilt saksofon i korps. 

19. Da jeg var liten var drømmejobben å bli lege. 

20. Jeg besto ikke livredningstesten i svømming på videregående. 

 

Dere kan finne flere bilder av meg på Instagram: klikk på knappen nedenfor <3

HVOR REISER JEG NÅ?

Hei dere!

I dag reiser jeg til Oslo!! Gleder meg utrolig mye til å reise og ikke minst til å møte de andre Paradise deltakerne igjen. Denne gang skal jeg være med på Forza nattklubb sitt event som allerede er i kveld. Nå er det virkelig en god stund siden jeg har festet sammen med de andre deltakerne så dette blir GØY! Ellers skal jeg shoppe, spise god mat og bare kose meg. Jeg tenkte jeg skulle prøve å vlogge.. håper det blir vellykka hehe. 

  Foto:&nbsp; Lars Halvorsen

Foto: Lars Halvorsen