Posts in Hverdagen
17. MAI VAR IKKE DET SAMME I ÅR
32821411_10215825096843201_9059855064163680256_n.jpg

Jeg har alltid likt 17.mai
men, dette året var ikke helt det samme som fjoråret.
Jeg elsker egentlig 17.mai nettopp fordi man kan være sammen med familie og venner, gå i bunaden som man i utgangspunktet går med en gang i året (hver 17.mai) hehe. I år startet jeg dagen sammen med gode venner hos en venninne der vi hadde champagnefrokost og god mat. Etter en stund reiste vi til Bryne for å se russetoget! Av en eller annen grunn så liker jeg godt å se på russetoget selv om min russetid var forbi for lenge siden. Det er bare noe med stemningen og menneskene jeg liker! Vi avsluttet dagen ved å dra ut i Stavanger. 


32837441_10215825093043106_6250399359645515776_n.jpg
32746470_10215825079442766_5059431368283389952_n.jpg
32852489_10215825094283137_3079985755938881536_n.jpg

17.mai var ikke det samme i år som i fjor. 
Jeg har hatt det ekstremt tøft den siste tiden og jeg er enda i tvil om jeg skal dele dette med dere i og med at det er veldig personlig. Jeg ønsker ikke noe støtte eller at dere skal synes synd på meg. Hovedgrunnen til jeg nevner dette er fordi at jeg ikke alltid får poste innlegg her på bloggen, men jeg skal virkelig prøve å få ut flere innlegg selv om ting er utrolig tøft. Takket være gode venner hadde jeg det bra på 17.mai selv om jeg gikk rundt med et fake smil om munnen for å bevise til alle at jeg har det bra. 


xoxo Ingrid

HAN ER VIKTIG
IMG_1437.jpg

Han er viktig. 


De siste dagene har vært utrolig travle, både Erik og jeg har brukt mye tid på å arbeide hver for oss.. dette har resultert i at vi begge har hatt svært lite tid til å være sammen. Men, idag har vi hatt det utrolig gøy og ikke minst koselig! Vi gikk ut i sola og kjøpte oss hver vår is, snakka sammen og bare nøyt den fantastiske sola. Han får meg rett og slett til å smile når jeg er sliten, han får meg til å jobbe hardt mot de målene jeg har satt meg, samtidig som han hjelper meg under tøffe tider. Han betyr så utrolig mye for meg. Han er rett og slett viktig. 

IMG_1444.jpg
IMG_1452.jpg

- Dagens Outfit - 

Skinnbukse: Only

Solbriller og veske: Farmhouse Design (Love - Frogner)

(Jeg er veldig klar over at de sokkene ikke passer til outfitet, hehe)

Hva er viktig for dere når dere er slitne? 

Gjerne sjekk ut YouTube-kanalen min!

UKENS SPØRSMÅL & SVAR
IMG_1318.jpg

Det er flere av dere som har et stort ønske om at jeg skal starte med det såkalte ukens spørsmål innlegget. Jeg skal prøve å få svart så godt som jeg kan på det dere lurer på!

Forresten, Jeg har sove så utrolig mye den siste tiden, trenger tips til hvordan man kan få døgnrytmen i sjakk. For øyeblikket er jeg i Oslo sammen med Erik hvor vi opp til flere timer daglig arbeider med en stor greie som dere snart får vite mer om! ææ, gleder meg til å fortelle dere. 


1. Hvor er den sølv bikini toppen og underdelen fra?
Det settet er fra H&M. 
 

2. Er det noen av årets Paradise Hotel deltagere som ikke har bil-lappen? 
Det er jeg faktisk veldig usikker på.. du må nesten spørre den personen det gjelder selv. 
 

3. Får dere se Paradise Hotel episodene og hvordan de klippes før det sendes på TV?
Før episodene kommer på TV får vi dessverre ikke sett noen ting på forhånd. Vi får ikke være med på klippingen, eller se hvordan klippingen gjøres. Vi får kun lov til å se episodene dersom de er ute på Viaplay eller på TV3. 


4. Sitter dere en gjeng å ser Paradise Hotel episodene sammen? Blir det sånn da at dere diskuterer hva som skjedde der inne, og at det kan bli diskusjoner/krangler om det?
Det varierer veldig hvem man ser episodene sammen med. Noen ganger ser jeg episodene alene, sammen med Erik eller andre deltagere. Jeg ser også noen sammen med venner og familie. Dersom jeg sitter sammen med andre mennesker er det naturlig at vi diskuterer om innholdet, men som regel har alle deltagerne snakket ut om ting som skjedde inne på hotellet, og derfor er det heller ikke mye å diskutere/krangle om. 


5. Kan dere lage en vlogg der du og Erik forteller hvordan det var de timene før parsemoni og hvordan du/dere hadde det etter?
Selvfølgelig kan vi vlogge om dette. Regner med at dette handler om utsjekken min, i og med at dette spørsmålet ble stilt under det innlegget. Jeg skal prøve å få laget en slik video til dere! 
 

6. Kan du lage innlegg om håret ditt snart?
Dette er vel det mest stilte spørsmålet jeg har fått og det er gøy! Jeg er utrolig redd for håret mitt og jeg har alltid drømt om et langt og fint hår. Jeg har lagt ut en video på YouTube-kanalen min om hvordan dere kan få lengre hår. Vel, det ga i hvertfall meg gode resultater. Dere kan se videoen HER.
 

7. Hvem synes du er kjekkest av Kristian og Carl Aksel? Hvis du måtte velge.
Jeg klarer dessverre ikke å velge mellom de to guttene hehe. Erik er den kjekkeste av dem alle!


8. Kan du og Erik begynne å vlogge? (Når dere pakker ut/flytter, typisk dag osv)
Dette var et spennende spørsmål! Det er klart vi skal vlogge om dette dersom det skjer. Vi har en del planer om akkurat det temaet der, gleder meg!
 

IMG_1326.jpg

9. Har du silikon?
Dette spørsmålet velger jeg ikke å uttale meg noe om. 


10. Har du kutta ut sykepleie studiet eller skal du fortsette?
Jeg har for øyeblikket ett år permisjon fra studiet. Det vil si at jeg til nå starter på studiet igjen etter nyttår, men akkurat nå har jeg en del ting jeg ønsker å satse mer på enn utdannelsen. 


11. Kan du spansk? I såfall kan du snakke spansk i din neste YouTube video?
Heheh, kjipt å innrømme, men jeg kan faktisk ikke spansk.. faktisk og faktisk, men selv om jeg er halvt spansk betyr ikke det at jeg kan flytende spansk. Pappa snakker flytende norsk og spansk, men jeg lærte faktisk aldri spansk av han, kun lært det grunnleggende på videregående. Dessverre, det blir ingen YouTube video på spansk her.. 
 

12. Eier Erik sin egen leilighet i Trondheim?
Erik bor i et kollektiv i Trondheim sammen med noen kompiser. Regner med at de betaler husleie og ikke noe mer en det. 

13. Sjekker du inn igjen på Paradise Hotel?
Dere får vente og se ;)

14. Kan du «vlogge» litt mer på snapchaten din? Legge ut flere videoer av hva du gjør på osv?
Dette er noe jeg må bli flinkere til faktisk. Jeg er ikke noen stor snapper og har faktisk ikke en eneste streak på snapchat med noen at the moment, men jeg skal absolutt bli flinkere til det. 


- DAGENS OUTFIT - 

IMG_1339.jpg

TOPP: New Look

 Kimonobukse: Farmhouse Design

NÅ ER DET ENDELIG SOMMER!

Hei dere!

Akkurat nå er jeg er i Oslo med Erik om dagen på en liten kjærestetur! Samtidig så er Erik ganske opptatt med å spille inn podcast og lignende med Erlend Elias. Nå er det jo over 20 grader i Oslo så jeg har lenge tenkt på at jeg har lyst å dra i parken og bare sole meg og ta fine bilder!

Jeg møtte flotte Ina i dag. Vi koste oss i solen og bare nøyt det å ha litt fritid sammen. Det var helt fantastisk å bare tilbringe ettermiddagen i sola med noe godt å drikke, jeg fikk absolutt et flashback fra da vi lå sammen i solsengene i Mexico. 

IMG_1237.JPG
IMG_1224.JPG
IMG_1246.JPG

Hva liker du å gjøre når det er sol ute?

Gjerne følg meg Instagram ved å klikke på knappen under:

xoxo Ingrid

SLIK FÅR DU LENGRE HÅR!

Hei dere!

Endelig har jeg fått spilt inn en liten hår-video til dere. Jeg vet at det er mange som har spurt hva jeg gjør med håret mitt og ikke minst hva jeg har gjort for å få det så langt! I videoen forteller jeg dere dette, samtidig får dere se hvilke produkter jeg brukte for at det skulle vokse kjappest mulig.

Produktene i videoen er ikke sponset. 

Legg igjen en kommentar dersom du har noen tips! 

xoxo Ingrid

 

Følg meg gjerne på:

I MAI SKAL JEG

Hei!

Nå som vi går inn i en ny måned tenkte jeg å nevne noen av de planene jeg har fremover. Det er så sykt mye gøy som skal skje, ææ. Klarer nesten ikke å vente med og fortelle dere det!!


Bilde 25.04.2018, 14 12 46_preview.jpeg

Foto: Lars Halvorsen
Solbriller: Farmhouse Design - Love Frogner


Finalefest

I slutten av måneden allerede den 31.mai er det klart for finalefest. Tiden går altfor fort og vi er allerede i uke 8 på Paradise Hotel! Hvor sykt er ikke det? Jeg både gruer og gleder meg til denne dagen. Det blir utrolig gøy med finalefest og ikke minst ting som skal skje i fremtiden, men samtidig blir det utrolig rart når det ikke kommer til å være på tv lenger. Vi har bodd flere uker i Mexico og laget TV, deretter vises det også er det plutselig slutt.. 

 

Flytte ut? 

Jeg har kjempelyst til å flytte ut. I det siste har jeg brukt enormt mye tid på reising, frem og tilbake fra forskjellige byer.. jeg merker at kroppen blir sliten av det. For min egen del hadde det vært helt topp å kunne ha noe eget som ligger mer sentralt enn slik jeg har det nå for tiden. Det kan godt hende at jeg flytter ut allerede nå i mai!

 

Visning

For at jeg skal kunne flytte ut er det på tide å dra på visning, jeg er så spent! Jeg skal på vising litt rundt omkring, det blir spennende å se hvor jeg faktisk ender opp til slutt. 

 

Stor hemmelighet

For tiden holder jeg på med en ting jeg ikke fortelle dere så mye om enda! Jeg tror det blir utrolig gøy både for meg og dere. Kanskje dere ser meg på tv-skjermen igjen? Skal jeg og Erik ut på en stor reise? Jeg gleder meg såå mye til å fortelle dere om dette! 

 

17.mai feiring

Selvfølgelig skal jeg også feire 17.mai sammen med familie og gode venner! Dette er faktisk en dag jeg liker svært godt også er det så gøy å kunne bruke bunaden for en gangs skyld, det er ikke så ofte man får brukt den, dessverre. 


Hvor synes dere at jeg skal flytte?

xoxo Ingrid

VÅR FØRSTE HOTEL-WEEKEND SAMMEN

Hei dere!

Under innspillingen til God kveld Norge bodde jeg og Erik på fineste Scandic Victoria Hotel i Oslo! Det ligger super sentralt midt i Oslo og passer perfekt dersom man ønsker en fin beliggenhet til både shopping, restauranter og kollektivtransport. Det gjorde det veldig enkelt for meg og Erik å gå rett inn til Karl Johans gate å spise sammen med Julie, Oskar og Ina! Grunnen til at vi valgte å bo der var nemlig fordi vi begge trengte en plass å bo som var stort, slik at vi fikk den plassen vi ønsket til å gjøre det vi skulle gjøre hver for oss. Hvis dere ser godt etter kan dere se at min Q&A-video er filmet inn der, mens Erik spilte inn sin forrige livestream på naborommet! Dette uten at vi hørte hverandre (vi hadde jo ikke gått ut med at vi var sammen enda).

Rommet var også perfekt til innspillingen vi hadde med God Kveld Norge, da hadde vi god plass til å spise og sitte å prate uten at vi måtte ha et kamerateam på soverommet vårt.

Som dere kan se på bildene koste vi oss kjempemye og jeg vil virkelig anbefale alle som kan å bo der neste gang de er i Oslo. Kjempehyggelig betjening og proffe til fingerspissene!

Foto: Lars Halvorsen - Instagram: larshalvoorsen 


Tusen takk til Scandic Victoria Hotel i Oslo for et superbra opphold! 

xoxo Ingrid

Dere kan se min og Erik sin første youtube video sammen på knappen under!