Posts in Hverdagen
UKENS SPØRSMÅL | KROPP, REGULERING OG SINGEL?

 

Annonse | Lenker fra Nelly

 Hoodie HER

Hoodie HER


For aller første gang prøvde jeg ut Instagram for å få inn spørsmål og det funket utrolig bra! Jeg klarer helt ærlig ikke å svare på alle spørsmålene i ett innlegg, men jeg kommer til å lage flere slike der jeg svarer på det jeg kan! Det var også flere spørsmål som gikk i det samme. Dere kan følge meg på Instagram for å stille meg spørsmål til neste gang: Ingridaguiluz


1. Har du sett VM?
Jeg har ikke fått med meg alle kampene, men sluttspillet har jeg kontroll på! Elsker det.

 

2. Hva forbinder du med ordet kreft?
Da tenker jeg med en gang sykdom, jeg liker virkelig ikke ordet kreft, men samtidig er det mye fint med det også, man innser i hvert fall hva som er viktigst i livet og hva man eventuelt vil bruke tiden på.

 

3. Kan du fortelle om det skumleste som har skjedd deg?
Ja, det kan jeg. Vi var i Chile på familieferie da vi skulle rafte i en av de aller største raftingplassene i Verden. Jeg var liten altså da båten kjørte rett i en vegg med steiner. Jeg husker det veldig godt og det er nok derfor jeg har vannskrekk den dag i dag. Vi hadde på oss våtdrakter og sko, men strømmen var så sterk at den tok med seg skorne. Jeg klarte å holde meg fast i båten som var opp ned, helt til broren min løftet meg opp. Dersom jeg hadde sluppet hadde jeg blitt knust i steinene og dødd, det har de som jobbet der forsket på i ettertid. Creepy..

 

4. Hvordan opplever du negative kommentarer og hets?
Jeg opplever det nok som samme alle. Det er jævlig, men samtidig har jeg lært meg å gi faen i det.

 

5. Hvilken kroppsdel liker du best på din kropp?
haha, dette måtte jeg svare på under introen min på Paradise Hotel, dere får se der!

 

6. Hvordan går det med deg?
Tusen takk som spør! Det går mye bedre med meg nå en det gjorde i går. Jeg er frisk og har det bra. Vi har nok alle noen perioder i livet som er mer stressende og slitsomme en vanlig og det har jeg hatt de siste månedene uten tvil.

 

7. Hvor kjøpte du denne dressen?

IMG_2048.jpg

Dettet settet er fra Love butikken som ligger på Frogner i Oslo, og merket er Farmhouse Design, dere finner klærne her.

 

8. Hvorfor havnet du på sykehuset?
Jeg måtte inn på sykehuset på grunn av store smerter i magen, dere kan lese mer om dette her.

 

9. Hvor lenge har du og Erik vært sammen?
Vi har vært sammen i ca. 4mnd.

 

10. Hvem er det som tar bildene dine til bloggen?
Det varierer veldig, alt etter hvor jeg er og hvem jeg er med. Av og til er det pappa, mamma, venninner, Lars Halvorsen og Erik.

 

13. Vil du ha barn og gifte deg med Erik i fremtiden?
Det er helt klart at jeg vil! Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men dersom jeg er sammen med Erik da så vil det være det naturlige for meg. Jeg skal i hvert fall få barn og gifte meg en dag!

 

15. Har du hatt regulering?
Nei, det har jeg ikke hatt.

 

16. Har du forandret deg som person etter at du var med på PH?
Ja, det vil jeg si. Jeg er fortsatt meg selv og kommer aldri til å forandre meg på den måten, men jeg har nok forandret meg litt når det kommer til å stå for egne meninger, ta egne valg i livet og gi litt mer faen i stygge kommentarer, hets og ikke minst hva andre mennesker syns om meg.

 

17. Har du og Erik tenkt å flytte sammen snart?
Ikke for øyeblikket. Vi skulle egentlig flytte sammen til Oslo nokså kjapt etter at vi ble sammen, og det hadde nok godt veldig bra, men nå er det mye som skjer med personlige ting for begge to og da velger jeg heller å bo hjemme for øyeblikket.

35327006_10155138664361377_7951035048256339968_n.jpg

 

18. Hvilken egenskap med Erik er mest irriterende?
Det må nok være at han hele tiden trenger bekreftelse. Han snakker også litt om det herJeg er ikke en jente som viser utrolig mye følelser til den jeg er sammen med. Jeg liker ting best når det er litt rolig og chill.

 

19. Når kommer det en ny episode av kollektivet?
Det kommer nye episoder hver tirsdag og onsdag på Viafree. Det er allerede ute 14 episoder som dere kan se her.

 

20. Hvem var den første du sa at du hadde kommet med på PH til?
Det var mamma. Jeg ringte henne faktisk for å høre hennes mening, jeg var usikker på om jeg skulle si ja eller nei. Heldigvis endte det opp med et ja som jeg aldri kommer til å angre på.

 

21. Hvorfor ville du inn på Paradise Hotel?
I utgangspunktet ville jeg ikke, men da jeg kom med ville jeg inn på Paradise Hotel fordi jeg ville gjøre noe nytt og spennende med livet mitt. Jeg ville møte nye mennesker og utfordre meg selv. Jeg har hele tiden vært en jente som aldri sier nei til ting og jeg slet hele tiden med å si min mening og ta egne valg, på Paradise Hotel fikk jeg gjøre alt dette på egenhånd og gjett om jeg har lært mye? JA.

 

22. Dersom du hadde fått barn nå, hva skulle det hete?
Morsomt spørsmål. Jeg liker utrolig godt navnet Saga dersom det hadde vært en jente. Dersom det hadde vært en gutt hadde jeg nok hatt en finger på Lukas.

 

23. Er du singel?
Nei, jeg er ikke singel.

 

25. Er du gravid?
Nei, jeg er ikke gravid!

 

26. Dersom du skulle ha flyttet til et annet land hvilket land ville du ha flyttet til da?
Da ville jeg ha flyttet til England eller Spania. Jeg vet ikke helt hvorfor akkurat England, men syns det landet virker spennende, samtidig som det er mye å gjøre der. Ellers måtte det ha blitt Spania med tanke på at jeg har familie der og trives godt der.

 

27. Hvis du skulle byttet liv med en av The Kardashians/Jenners hvem ville det ha vært?
Kylie Jenner.


Følg meg gjerne på Instagram her:


Blogglistenhits
JEG BLE INNLAGT PÅ SYKEHUSET I NATT
IMG_1989.JPG

"Endelig helg" er det ikke det de sier?

I natt skjedde det noe skikkelig uforventa som gjorde at jeg måtte dra inn på sykehuset med ambulansen. Jeg har aldri i hele mitt liv vært i en ambulanse før og det var skikkelig ubehagelig og skummelt. I dag er det lørdag og endelig helg.. selv om det ikke er verdens hyggeligste lørdag for min del.

Ca klokken 04:30 i natt våknet jeg opp med intense magesmerter på høyre side av magen. Det føltes ut som noen stakk meg med en kniv og vridde den rundt. Helt forferdelig vondt. Jeg ble redd og jeg husker enda at jeg såvidt klarte å snu meg rundt og reise meg opp på sengekanten på grunn av all smerten. Da jeg endelig klarte det, kom jeg meg opp til mamma og pappa mens jeg hylte og skreik. Det er det vondeste jeg noen sinne har opplevd. Jeg går ikke så ofte til legen og jeg liker ikke sykehuset noe særlig, men akkurat disse smertene gjorde at jeg visste noe ikke var riktig. Vi reiste inn til legevakten på Klepp som da selvfølgelig var stengt. Jeg hadde jo fortsatt ekstremt vondt, men måtte holde meg fra å ikke kollapse til vi kom frem til legevakten på Sandnes. Der fikk jeg en sprøyte i rumpen med smertestillende og jeg ble skikkelig trøtt og sliten av det. Ambulansen kom og vi reiste inn til SUS - Stavanger Universitetssykehus på grunn av mulig blindtarmbetennelse eller vanncyste på eggstokken som muligens hadde sprukket. Jeg fikk helt angst av å tenke på om det kanskje kunne være cyster på eggstokkene og det er fordi at mamma har eggstokk kreft med spredning. Da de etter noen prøver fant ut at det ikke var blindtarmbetennelse var hovedfokuset på cyster. Jeg ble så flyttet opp i gynekologisk avdeling. En plass jeg ikke liker meg. Jeg har brukt flere timer inne på den avdelingen sammen med mamma på godt og vondt og når man til slutt ender opp der inne selv føler man at noe kommer til å skikkelig galt. Heldigvis viste det seg at jeg ikke hadde blindtarmbetennelse, men at det kanskje kunne ha vært en vanncyste som hadde sprukket på eggstokken min. Det er vanlig at vi jenter får vanncyster og de skal i utgangspunktet ikke være farlige, men det er alikevel ufattelig vondt når de sprekker og det sies at det er like vondt som en blindtarmbetennelse. 

Det var ikke noe mer de kunne gjøre en å sjekke meg for ulike ting i natt. Jeg er veldig glad for at det gikk som det gikk og at jeg slapp operasjon. Det eneste som skremmer meg nå er at jeg ikke vet om de smertene kan komme tilbake dersom en ny cyste eventuelt sprekker! Jeg hadde fryktelig vondt og dersom du kjenner at du får ekstremt vonde magesmerter må du dra til legevakten så kjapt som mulig.

Akkurat nå ligger jeg hjemme på sofaen med sykehus-klærne på og skal se serie, jeg har ikke fått sovet noen ting i natt og det skal bli deilig og slappe av i noen timer, selv om det er mye annet jeg burde ha prioritert først. Jeg håper dere får en fin helg videre og gjerne ser VM? Det skal jeg.


IMG_1990.JPG
IMG_2210.jpg
IMG_2212.jpg

Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

Annonse Lenker fra Nelly + NA-KD

 TOPP  HER  (Bruk rabattkoden  Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮  BUKSE  HER

TOPP HER (Bruk rabattkoden Aguiluz20 og få 20% rabatt på NA-KD) ⎮ BUKSE HER


Ukens tanke

At vi jenter ødelegger oss selv.
Jeg skrev et innlegg om dette som dere kan lese HER. Dette er virkelig noe jeg har tenkt MYE på siden jeg kom hjem fra Paradise Hotel. Alt med utseende og press som vi jenter går gjennom er utrolig tøft, tøffere enn de fleste andre generasjoner kan forstå og det er så viktig at vi jenter gir litt mer faen og ikke henger oss opp i alle andres liv og utseende som kanskje ikke alltid er like bra som det fremstilles i virkeligheten. Jeg skulle ønske at vi kunne ha vært stolt og fornøyd med oss selv.

 

Ukens høydepunkt

Kreften til mamma er ikke arvelig.
Dette betyr veldig mye for meg og de siste ukene har mamma tatt tester for å sjekke om kreften hennes er arvelig i og med at flere generasjoner over mamma har hatt samme type kreften som henne. Jeg har tenkt veldig mye på dette og har følt veldig lenge at jeg er nødt for å sjekke meg, noe jeg skal gjøre en dag i nærmeste fremtid! Jeg er redd og jeg vil virkelig ikke gå gjennom det samme som mamma. Det føles ut som et kilo med vekter har blitt fjernet fra skuldrene mine og heldigvis er det ikke en arvelig kreftsykdom. Det er jo aldri noe som er gøy med kreft, men av og til kan man oppleve utrolig mye viktig og bra når man kjenner noen som er kreftsyke og for meg og mamma sin del var det en stor lettelse at kreften ikke er arvelig!

 

Ukens nedtur

Mamma mistet håret.
Dette er definitivt ukens nedtur, dette er utrolig tøft, selv om mamma er sterk og takler dette veldig bra. Jeg er en jente og jeg vet hvor mye håret betyr for oss utseendemessig. Det er en del av vår identitet vil jeg si. Det kan virkelig ikke være noe hyggelig å våkne opp en dag og dra seg gjennom håret der man får store hårdotter samlet i håndflaten.. Jeg syns det er grusomt vondt og jeg er så stolt over mamma som klarer å se på håret sitt som en veldig liten del av livet. Hun er så vakker uten hår og jeg elsker virkelig at de som ikke har hår viser det frem og er stolt over det selv. Her kan dere se et bilde av min fine mamma.

IMG_1919.jpg

Jeg vil også vise dere noen litt mer personlige bilder der dere kan se hvor lett mamma kunne ta seg i håret til det bare datt av.


IMG_1949.JPG
IMG_1950.JPG
IMG_1948.JPG

Mamma mistet så mye hår at hun rett og slett ville barbere det av. Hun fikk hår overalt og kunne som dere ser på bildene bare dra håret sitt av hode.

 

Ukens antrekk

 SOLBRILLER  HER   ⎮  PLAYSUIT  HER  

SOLBRILLER HER ⎮ PLAYSUIT HER 

 HOODIE  HER

HOODIE HER

 TOPP  HER   | BELTE  HER

TOPP HER | BELTE HER

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg kjøpt meg en hudrens og en krem fra Amberly Cosmetics som faktisk er et merke i fra Stavanger, i og med at huden min har begynt å bli uren av alt stresset etter Paradise Hotel og ting som skjer personlig. Jeg har brukt dette i to dager og jeg føler allerede at huden min har begynt å ta til seg fuktighet og den føles så mye deiligere og ikke minst mykere! Dere finner det her. Forresten så er ikke dette sponset, men jeg vil anbefale det til dere!

 

Ukens must have

Nesquik og melk!
Av en eller annen grunn har jeg den siste uken hatt så utrolig lyst på nesquik og melk.. Jeg hadde det hele tiden da jeg var mindre til frokost, lunsj også videre, hehe. Jeg elsker det! Selv om det faktisk ikke smaker så mye sjokolade så er det ganske godt.

 

Ukens lesere

♡ Andrea

♡ Thea Pauline Alfsen

 

Ukens mest leste innlegg

1. PERSONLIG GJESTEINNLEGG - ERIK

2. UKENS SPØRSMÅL | VLOGG, MAMMAS INSTAGRAM OG ERIK

3. NYE FAVORITTER


Blogglistenhits
NYE FAVORITTER

 

Annonse | Lenker fra Nelly


MINE NYE FAVORITTER FRA NELLY + SALG


Jeg har endelig hentet med meg hjem nye klær fra Nelly og tro meg, jeg elsker seriøst alt. Jeg vet ikke om det bare er meg eller flere også, men ofte når jeg bestiller klær fra nettsider er ikke alltid klærne like fine på i virkeligheten som på bildene, men der skuffer aldri Nelly. Hver eneste gang jeg kjøper med meg noe hjem fra Nelly er det like fint som på bildene. Jeg tenkte å vise dere mitt nyeste innkjøp til dere!

Nelly har forresten enda opp til 70% salg på utvalgte varer og dersom du bruker koden SWEATERS for du hele 20% ekstra på varer som: topper, bluser, skjorter og gensere! SYKT.

Ekstra 20% salget gjelder til og med 16. Juli kl. 10.00

 

DERE KOMMER DIREKTE INN PÅ NELLY SALGET HER


 PLAYSUIT  HER  ⎮  SOLBRILLER  HER

PLAYSUIT HER ⎮ SOLBRILLER HER

 SOLBRILLER  HER

SOLBRILLER HER

 TOPP UTSOLGT - SAMME I SVART  HER

TOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER

 TOPP  HER ⎮  SHORTS  HER ⎮  BLAZER  HER

TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ BLAZER HER

 TOPP  HER ⎮  SHORTS  HER

TOPP HER ⎮ SHORTS HER

 BLAZER  HER

BLAZER HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 HOODIE  HER

HOODIE HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 TOPP  HER

TOPP HER

 TOPP  HER  ⎮  BICYCLE SHORTS  HER ⎮  BLAZER  HER

TOPP HER ⎮ BICYCLE SHORTS HER ⎮ BLAZER HER

 TOPP  HER  ⎮  BICYCLE SHORTS  HER

TOPP HER ⎮ BICYCLE SHORTS HER

 Jeg elsker dette! For dere som ønsker lenger, fyldigere og sterkere vipper og bryn er dette tingen ♡

Jeg elsker dette! For dere som ønsker lenger, fyldigere og sterkere vipper og bryn er dette tingen ♡

 BRYN OG VIPPESERUM  HER

BRYN OG VIPPESERUM HER


Husk å still meg spørsmål til neste spørsmålsrunde, gjerne i kommentarfeltet eller på DM på Instagram/mail.


Blogglistenhits
UKENS SPØRSMÅL | VLOGG, MAMMAS INSTAGRAM OG ERIK

 

Annonse  | Lenker fra Nelly

IMG_1658.jpg

1. Er det noen restauranter i Torrevieja du har hvert på som du anbefaler?
Det har jeg. Jeg drar egentlig ikke så mye ut og spiser på restauranter når jeg er i Spania. Vi pleier for det meste å lage maten selv hjemme. Men de jeg anbefaler er:


Pinocchio


Wok buffet, den som ligger ved La Zenia


La Vuelta Finca, ligger litt utenfor Torrevieja

 

2. Hvor i Torrevieja var du?
Jeg er litt usikker på hva det heter.. men jeg var veldig nærme Habaneras kjøpesenteret.

 

3. Er det noen andre aktiviteter enn de du skrev om på bloggen man kan gjøre i nærheten av Torrevieja (gjerne noe som du har gjort selv)?
Ikke som jeg vet om, jeg pleier ikke å gjøre så mye når jeg er på ferie, da pleier jeg som regel å sole meg, bade og bare slappe av. Jeg liker aller best å sole meg på strendene rundt omkring. Jeg er ikke helt sikker på om det er så mye mer å gjøre der. Jo, jeg har også kjørt gokart hehe, det er morsomt og det finnes også i nærheten av Torrevieja.

 

4. Du skrev om Capitan stranden på bloggen. Heter den egentlig Playa Cala Capitan? Har du vært der selv?
Det vet jeg ikke. Jeg aner ikke hva mer den heter, men jeg har vært der ja og det er utrolig fint der. Jeg liker meg godt der i og med at den ikke er for stor. Det er helt passelig med folk der. Det mest spesielle med den stranden er nok at vannet er så blankt og fint samtidig er det veldig fin sand. Anbefaler deg å reise der.

 

5. Vinner Erik Farmen Kjendis?
Det spørsmålet der kan jeg dessverre ikke svare på. Det er flere av dere som har spurt meg om dette. Jeg spør dere like mye som dere spør meg.

 

6. Hvilken størrelse har du i denne bikinitoppen fra Nelly?

 BIKINITOPP UTSOLGT -  SAMME I SVART  HER   | BIKINITRUSE  HER

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER | BIKINITRUSE HER

 

6. Kan du og Erik vlogge og lage videoer sammen?
Det kan vi helt sikkert, vi skal en del forskjellige ting i sommer og da blir det vanskelig å få blogga sammen på akkurat det, men vi skal nok få til noe etter hvert, det er bare til å følge med.

 

7. Hvor er den blå/hvite stripete kjolen fra?

 PLAYSUIT  HER  |   BELTE  HER

PLAYSUIT HER | BELTE HER

Den er fra Nelly og er sååå fin, jeg elsker den! Det er egentlig en playsuit som ligner en kjole. Under kjolen er det en shorts og det gjør at den er mye mer komfortabel enn de aller fleste andre kjoler syns i hvert fall jeg.
 


8. Har mammaen din instagram? Isåfall, kunne vi følge henne?
Mamma har Instagram ja, hehe. Hun er svært lite aktiv der så tror ikke det er noe gøy for dere å følge henne der.

 

9. Når har du bursdag?
Jeg har bursdag 19. Januar, utrolig tidlig.. Noe som faktisk var deilig da jeg ble 18 år og fikk lappen først i vennegjengen, men nå er det bare skummelt og bli eldre, ville heller hatt bursdag i desember fra nå av.


HUSK Å STILL MEG SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, JEG SVARER ÆRLIG PÅ ALT DERE LURER PÅ.

Add meg gjerne på Snapchat for å følge med på min hverdag, det skjer mye spennende fremover og jeg skal reise en del i tillegg.

SNAPCHAT: INGRIDAGUILUZ


Blogglistenhits
PALMESUS DAG 2 + BILDEDRYSS

 

Annonse | Lenker fra Nelly

36857643_10216597056497929_5133590137631932416_n.jpg
IMG_1762.jpg
IMG_1790.jpg
IMG_1780.jpg
IMG_1782.jpg
IMG_1793.jpg
IMG_1794.jpg
 TOPP  HER     | BELTE  HER   | SKJØRT CUBUS

TOPP HER  | BELTE HER | SKJØRT CUBUS

IMG_1784.jpg

Jeg kom hjem utrolig sent igår kveld og fikk ikke lagt ut innlegget før nå! Jeg må bare si det at Palmesus har vært helt fantastisk! Jeg møtte utrolig mange kjentfolk og ikke minst folk som har sett meg på tv eller lest bloggen min, det er så hyggelig! Jeg skal ærlig innrømme at det var slitsomt til tider der inne og jeg kan nok ikke telle med en hånd hvor mange ganger jeg mistet vennene mine der inne, det er vanvittig mye folk og når jeg hele tiden blir stoppet opp for å ta bilder og lignende mister jeg dem, men alt i alt var det en fantastisk opplevelse med god stemning, fint vær og flotte mennesker! 

Akkurat nå er jeg helt utkjørt og er nødt for å slappe av for å hente inn litt energi igjen. Man blir veldig sliten av å være på festival og da er det utrolig deilig å bare kunne ligge hjemme og slappe av akkurat nå. Jeg holder på med å redigere videoer og lage innlegg til dere som jeg håper dere kommer til å like. Ellers må dere ha en fin uke.

 

Jeg møtte som sakt utrolig mange mennesker som tok bilder, dersom dere har noen bilder av oss fra Palmesus sammen så gjerne send meg det på DM på Instagram.

Dersom dere/du har vært på Palmesus, gjerne legg igjen en kommentar om din opplevelse og eventuelt tips til neste år! Det kan være ting som er morsomt å få med seg eller annet.


Blogglistenhits
PALMESUS DAG 1 + BILDEDRYSS
IMG_1691.jpg
IMG_1673.jpg
IMG_1671.jpg
IMG_1694.jpg
IMG_2629.jpg
36688156_10216571909749276_3713141081571852288_n.jpg
36641783_10216571905989182_6911044739420651520_n.jpg

Hei dere!

Beklager for sen oppdatering, men jeg koser i hjel og får nesten ikke tid til å blogge i og med at nettet er så dårlig! Jeg har det helt fantstisk på Palmesus og jeg anbefaler virkelig alle som ikke er der i år til å reise neste år, det skal jeg, uten tvil. Jeg har slengt med et lite bildedryss fra gårsdagen som var helt topp. Nå skal jeg kose meg videre og nyte resten av helgen her i Kristiansand, sees <3


Blogglistenhits
ANTREKK | PALMESUS, FREDAG

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_2609.jpg
IMG_2607.jpg
 SKJØRT STRADIVARIUS |&nbsp;TOPP  HER

SKJØRT STRADIVARIUS | TOPP HER


Nå er det første dag av Palmesus og jeg gleder meg ihjel, jeg skal ta mye bilder og poste det til dere imorgen! Dette er dagens antrekk foreløpig, med mindre det må byttes etterhvert som jeg muligens søler på meg selv, hehe. Håper dere får en fin helg <3


Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_8517.jpg

Ukens tanke

At vi må slutte å bry oss om alle andre!
Jeg vet at vi mennesker ikke klarer å la vær i å bry oss om ALLE ANDRE. Det fineste jeg vet er jo når vi bryr oss om andre mennesker på det settet at det handler om at andre mennesker skal ha det bra, men dessverre er det slik at vi bryr oss for mye om andres utseende og ikke minst hva andre mennesker velger å gjøre med sitt liv. Det klikker for meg. Jeg er nok bare heldig som har fått den egenskapen at jeg gir faen i hvordan andre mennesker ser ut eller hva de gjør. Kan vi ikke bare tenke på hva vi selv ønsker å gjøre med livet vårt. Vi skal heller ikke henge oss opp i utseende til andre mennesker, det finnes ofte grunner til at folk f.eks opererer, men det har vi INGENTING med. Vær så snill å ikke bry dere om alle andre! Vi lever bare en gang og da er det vel mye bedre om vi bruker tiden vår på å ha det bra selv?

 

 

Ukens høydepunkt

Palmesus!
Dette er definitivt ukens høydepunkt. Jeg har skreve litt om dette før at jeg aldri har vært på Palmesus før og da er det ekstra spennende i og med at alle sier det er helt sinnsykt bra. Endelig får jeg tid til å reise sammen med gode venninner og ha det gøy. Jeg kommer til å oppdatere dere hele tiden og gleder meg til å vise dere bilder og ikke minst si min mening om hvordan det er!

Se Erik igjen!
Det aller beste høydepunktet denne uken var å se Erik igjen etter så lang tid fra hverandre. Vi la oss inn på Scandic City i Stavanger og koste oss utrolig mye. Endelig er han hjemme igjen og jeg elsker han virkelig. Heldige meg.

 

 

Ukens nedtur

Vondt i magen!
Denne uken har jeg hatt utrolig mye vondt i magen, vært kvalm og litt forkjøla. Jeg hater å være syk, æsj. Heldigvis er jeg mye bedre nå og ser kun frem til å ha en super helg sammen med gode venninner og Erik.

 

 

Ukens antrekk

 BIKINITOPP UTSOLGT -&nbsp; SAMME I SVART  HER  &nbsp; |&nbsp;BIKINITRUSE  HER

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER | BIKINITRUSE HER

 PLAYSUIT UTSOLGT -&nbsp; LIK I GUL FARGE  HER  &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER &nbsp;

PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE HER | BELTE HER 

 

Ukens innkjøp

Klær!
Denne uken har jeg shoppet med meg masse nytt fra Nelly. Det kommer et eget innlegg om dette etter helgen! Ellers har jeg ikke kjøpt noe særlig utenom mat og drikke da selvfølgelig.

 

 

Ukens must have

Solkrem!
Jeg absolut ikke en jente som er flink til å bruke solkrem. Jeg har aldri vært flink til å bruke det, men nå som jeg har blitt eldre, hehe.. så skjønner man at det er utrolig viktig. Norge har veldig mye føflekk kreft og det skremmer meg skikkelig. Kreft er ikke noe gøy og det er heller ikke noe jeg vil ha, derfor er det viktig å forebygge mot det man kan, som for eksempel å bruke solkrem. Man blir altså like brun med solkrem som uten, just sayin.

 

 

Ukens mest leste innlegg

1. TILBAKE TIL PARADISE

2. ERIK ER HJEMME IGJEN FRA FARMEN KJENDIS

3. SLUTT Å BRY DERE OM ALLE ANDRE


Blogglistenhits
JEG, ERIK OG JULIE SKAL HA MEETUP

 

Annonse Lenker fra Nelly

36686062_1596524977140256_8280135426958688256_n-2.jpg

M E E T U P   I   K R I S T I A N S A N D

 

 

Da er det på tide at vi har vår aller første meetup i og med at det er flere som skreve at de ønsker det! Vi tror at dette blir utrolig hyggelig for både oss og for dere. Det blir selvfølgelig giveaway på Krutters hoodies og Polar cosmetics tannbleking til de 30 første som kommer. Første mann til mølla. Ellers er det bare å komme og hilse på oss! Vi gleder oss.
 

Hvor: Kristiansand, utenfor slottet shoppingsenter, ved fontenen

Adresse: Tordenskjolds gate 9

Når: Lørdag 7. Juli kl. 11:30


Vi håper selvfølgelig at dette faller i smak hos dere, og dersom dere ønsker at vi skal ha meetup noen andre plasser, gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet og skriv hvor!


36630784_1596524760473611_7614551371664064512_n.jpg
 PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE  HER  &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER

PLAYSUIT UTSOLGT - LIK I GUL FARGE HER | BELTE HER


Blogglistenhits
SLUTT Å BRY DERE OM ALLE ANDRE
IMG_1567.jpg

T U S E N  T A K K

 

 

Helt siden etter at jeg kom hjem fra Mexico og startet med både blogg og YouTube har jeg vært redd for hva dere kommer til å si, mene og syns om meg. Jeg har blitt så mye flinkere til å gi litt mer faen i hva alle andre mener om meg. Heldigvis. Jeg kjenner meg selv bedre enn noen andre der ute og syns at vi mennesker skal slutte med å bry oss om alle andre mennesker. Med dette mener jeg ikke at vi ikke skal bry oss om andre har det bra og lignende, men mer om hvordan folk ser ut og hva folk velger å gjøre med livet sitt.

Hovedpoenget med dette innlegget var egentlig ikke det, men jeg måtte bare skrive ned det jeg føler og tenker akkurat nå. Jeg vil takke alle dere som faktisk leser innleggene mine, som skriver tilbakemeldinger enten om de er positive eller negative, man kan alltid bli bedre og det er en viktig egenskap å kunne ta imot kritikk i blant.

Jeg har hatt en tøff periode i livet mitt de siste ukene og jeg lover dere at de kommentarene jeg har fått har virkelig betydd mye for meg. Man kan være så sterk psykisk som man selv vil, men bare en liten fin kommentar hjelper med å gjøre psyken enda litt sterkere og det er akkurat det lille ekstra der som gjør at man klarer seg gjennom dagene med et smil om munnen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere nok, men jeg håper at dere klarer å lese her hvor mye jeg bryr meg om det. Jeg leser hver eneste kommentar og omtrent hver DM på Instagram for deres del. Det kan være et lite spørsmål som "hvor er antrekket fra?" til "hva er mammaen din syk med?" og jeg svarer uansett. Jeg vil igjen si tusen takk for at dere leser bloggen min og legger igjen kommentarer på det dere lurer på. Jeg ser også at dere er saklige i kommentarene, noe vi trenger mer av i dette landet her.


Blogglistenhits
TILBAKE TIL PARADISE

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_2529.jpg

P A R A D I S

 

 

I dag dro jeg og to venninner til Lyngdal, for i morgen drar vi nemlig videre til Kristiansand. Jeg gleder meg utrolig mye til Palmesus og har faktisk aldri vært der før selv om jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd at Lyngdal skulle være så fint på sommeren, jeg er skikkelig overraska, bare se på bildene! Herregud så fint. Jeg føler nesten at jeg er i Mexico igjen, hehe, og tilbake i Paradiset. Her er det hele 30 grader og det er sjeldent jeg bader i Norge, men her må man virkelig bade for å ikke svette bort. Jeg stortrives og gleder meg skikkelig mye til en fin ferie sammen med gode venninner, samtidig kommer vi til å ta mange bilder slik at dere får se hva jeg gjør!

Forresten så er det er mye mulig at Erik også dukker opp på Palmesus i Kristiansand og da kan det også hende at vi har en meetup som dere ønsker. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere dersom det skjer.


IMG_2461.jpg
 BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER &nbsp; ⎟ BIKINITRUSE HER &nbsp;- FINNES OGSÅ I SVART

BIKINITOPP UTSOLGT - SAMME I SVART HER BIKINITRUSE HER - FINNES OGSÅ I SVART

IMG_2447.jpg
IMG_2501-2.jpg
IMG_2436.jpg
 SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER

SOLBRILLER FARMHOUSE DESIGN FROGNER


Blogglistenhits
ERIK ER HJEMME IGJEN FRA FARMEN KJENDIS
IMG_1530.JPG

Jeg har ventet så sinnsykt lenge på å kunne skrive denne setningen her, jeg er overlykkelig,
 


Erik er hjemme fra Farmen kjendis innspilling!

 

 

Det var finalefest i går og Erik kom rett til meg i Stavanger nå i dag. Jeg har savnet han kjempemye mens han har vært borte og nå skal vi kose oss før jeg reiser videre til Kristiansand i morgen i forbindelse med Palmesus.

Forresten så har Erik blitt utrolig tynn og jeg skjønner i hvert fall nå hvor lite mat de egentlig har fått inne på gården, det er helt sykt! Jeg har aldri helt klart å forstå hvor lite mat de får der inne, helt til jeg så han idag. Nå som Erik er hjemme igjen blir det også flere YouTube videoer sammen, noe flere av dere har ønsket å se mer av!

Ellers tenkte jeg å skrive litt mer om hvordan ting egentlig har vært. Det har vært nesten to helt jævlige måneder her hjemme uten Erik. Ting har forandret seg på personlig plan fra å være nesten helt på topp til å være på bunn og jeg har gått gjennom utrolig mye dritt på den korte tiden. Jeg skulle så gjerne hatt Erik der i de vanskelige situasjonene, men samtidig ønsket jeg han alt vel inne på Farmen, det er faktisk ikke noe alle får muligheten til å være med på. Han sier selv at han har savnet meg så mye at han har ønsket å reise hjem, men heldigvis kjempet han og sto på. Nå er han i hvert fall heldigvis hjemme igjen og det kommer til å skje mye spennende fremover!


IMG_1529.JPG
IMG_1527.JPG
IMG_1528.JPG

Blogglistenhits
UKENS SPØRSMÅL | NERD, SNUS OG DONERE MITT EGET HÅR

 

Annonse Lenker fra Nelly

IMG_1421.jpg

1. Vil du noen gang donere håret ditt?
De menneskene som velger å donere håret sitt er helt fantastiske og man skal virkelig verdsette det de velger å gjøre. Hår er hår og jeg kunne gjerne ha donert håret mitt en gang, men akkurat nå er ikke det noe jeg selv kommer til å gjøre. Jeg føler at flere mennesker kanskje forventer at jeg burde gjør det i og med at håret mitt er så langt og tykt og at mamma har kreft og mister håret sitt etter hvert. Jeg vet ikke helt hva det hadde gjort med meg som person dersom jeg skulle ha donert håret mitt. Jeg trives godt med det og ønsker selv og ha hår på hode. Dette er ikke egoistisk, men man skal faktisk kunne leve sitt eget liv med hår også selv om noen andre er syke og mister det. Det finnes flere mennesker der ute som ønsker å donere håret sitt og det er så fint!

 

2. Når kommer Erik hjem?
Innspillingen på Farmen Kjendis er ferdig imorgen! Det blir utrolig godt å få Erik hjem igjen, snakke med han og bare være sammen med han.

 

3. E du nerd siden du liker å studere?
Man trenger ikke å være nerd for å like og studere. Jeg liker godt å studere mye på grunn av det sosiale rundt det også! Jeg unner virkelig de som er "nerder" eller skoleflinke, kall det hva dere vil. Heldige mennesker som er flinke på skolen! Det kommer man langt med.

 

4. Har du noen gang prøvd eller vurdert å slutte med snus?
Nei, jeg har faktisk aldri prøvd å slutte med snus før. Jeg husker at jeg gikk flere uker uten snus og det gikk helt fint. Jeg har vurdert mange ganger å slutte med snus, nettopp fordi det er dyrt og ser ikke noe pent ut, også ødelegger det både tannkjøtt og tenner. For å være helt ærlig så skulle jeg ønske at jeg slutta med snus på grunn av dette, men jeg har ikke lyst for øyeblikket. Ærlig sak det?

 

5. Hvor er klærne på bilde fra?

 BUKSE ZARA |&nbsp;GENSER H&amp;M -&nbsp; LIGNENDE  HER

BUKSE ZARA | GENSER H&M - LIGNENDE HER

 

6. Hvor er antrekket fra?

 BUKSE HER |&nbsp;TOPP H&amp;M -&nbsp; LIGNENDE  HER &nbsp; |&nbsp;BELTE  HER &nbsp; |&nbsp;JAKKE STRADIVARIUS -&nbsp; KOMMER SNART LIGNENDE PÅ NELLY

BUKSE HER | TOPP H&M - LIGNENDE HER | BELTE HER | JAKKE STRADIVARIUS - KOMMER SNART LIGNENDE PÅ NELLY

 

7. Når kommer Farmen kjendis på TV?
Farmen kjendis kommer på TV i Januar en gang. Tror ikke det er satt noen fast dato enda som jeg vet om, men gjett om jeg gleder meg til å se på det! Jeg er så spent på å se hva Erik har gjort og generelt hva alle de andre deltagerne også har gjort.

 

8. Når kom du til Mexico? Måtte du vente lenge før du kom inn?
Jeg reiste ned til Mexico 9. januar 2018 og ventet på et hotell utenfor Paradise Hotel i ca. 5 dager. Jeg er ikke helt sikker på hvilken dag det var eller hvilket kl.slett i og med at jeg ikke ha telefon. Det var i hvert fall noen av de treigeste og kjedeligste dagene i mitt liv, det var helt jævlig. Jeg sjekket inn i uke 2 på TV på en tirsdag.

 

9. Har Erik kommet hjem fra Farmen?
Siste innspillingsdag er i dag, etter det kommer han hjem. Heldigvis.10. Har du noen søsken?
Ja, jeg har en storebror som er seks år eldre enn meg. Veldig kjekk og hyggelig kar, men han er "dessverre" samboer og har tre barn, hehe.


Blogglistenhits
UKEN SOM GIKK

 

- Innlegget inneholder adlinks - 

IMG_2214-2.jpg

Ukens tanke

Når kommer Erik hjem?
Jeg blir gal. Når kommer Erik hjem? Jeg tenker på han konstant og liker ikke tanken av at han har vært borte så lenge. Hva gjør han der inne? Har han det bra? Kommer vi til å ha det bra når han kommer hjem? Liker han meg enda? Jeg har tenkt så mye på Erik den siste uken og gleder meg utrolig mye til å se han igjen.

 

 

Ukens høydepunkt

Fest med gode venner!
Jepp, venner er så sinnsykt viktig og de skal man virkelig sette av tid til. Jeg setter så utrolig stor pris på vennene mine som alltid stiller opp for meg og bidrar til at min hverdag oppi alt det personlige kaoset blir ti ganger bedre. Sist lørdag var vi ute i Stavanger og hadde det kjempegøy sammen. Nå er det lenge siden jeg har vært ute i Stavanger og jeg må ærlig innrømme at det er en av mine favoritt byer og dra ut i.

 

 

Ukens nedtur

Helt klart cellegiften til mamma.
Jeg har skreve litt om det tidligere, men det var ikke noe gøy i det hele tatt. Jeg forstår virkelig ikke hvordan en gift som sprøytes inn i blodårene til mamma skal være med på å gjøre henne frisk. Jeg spyr av det og hater det. Det var ikke så tøft som jeg trodde det kom til å bli med tanke på at mamma tok det veldig bra. Hun ser ikke syk ut og hun oppfører seg som hun gjorde før hun ble syk. Jeg vet ikke helt om det skremmer meg eller ikke? Jeg er redd for at hun plutselig skal få en knekk, men sånn er det å være syk. Heldigvis har hun det bra og det er det aller viktigste for meg.

 

 

Ukens craving

Nesespray.
Jeg har vært syk og har da hatt et stort behov for nesespray. Jeg klarer seriøst ikke å puste uten den. Det er så sykt mange av mine venner som også er syke og det stresser meg.. jeg må bli frisk til Palmesus neste uke!! Egentlig hater jeg nesespray. Jeg er livredd for å bli avhengig av det, men det skal nok gå fint ;)

 

 

Ukens antrekk

 TOPP HER &nbsp; |&nbsp; BUKSE HER  |&nbsp; VESKE ZARA

TOPP HER BUKSE HER VESKE ZARA

 BELTE HER  |&nbsp; JAKKE STRADIVARIUS

BELTE HER JAKKE STRADIVARIUS

 

Ukens innkjøp

Denne uken har jeg ikke kjøpt så mye og det er deilig det også, men noen ting blir det alltid.

♡ Nesespray..

♡ Mye nytt fra Nelly som kommer på bloggen snart!

♡ Mye mat

 

 

Ukens must have

Komorebi.

 BRYN-VIPPESERUM HER

BRYN-VIPPESERUM HER

 

TRE GRUNNER TIL HVORFOR DETTE ER ET MUST HAVE PRODUKT

 


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER - Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige! 


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

 

Ukens mest leste innlegg

1. DET BESTE OG VERSTE VED MEG

2. INGRID + ERIK = ?

3. I DAG KL. 10:00


Blogglistenhits
JEG ANGRER IKKE

JEG HAR TATOVERINGER OG JEG ANGRER IKKE

Jeg har tre små tatoveringer som har forskjellig betydning for meg. Jeg var 18år da jeg tok min aller første tatovering. Jeg angrer ikke selv om jeg kunne ha ventet en liten stund eller eventuelt ha tenkt meg litt nøye gjennom på hva jeg ville ha. To av tatoveringene mine har ikke noen betydning og jeg føler ofte at andre mennesker mener at dersom man skal ta en tatovering burde den bety noe. Den skal jo være på deg resten av livet. Jeg ønsker overhode ikke å oppfordre andre til å gjøre dette! Jeg var ung, tok tatoveringene i utlandet spontant og jeg angrer ikke. For meg er det viktig at de var de små og ikke minst at de kunne skjules dersom jeg hadde et behov for det til tider. Det handler ikke om at jeg er flau eller misfornøyd med tatoveringene mine i og med at jeg har et ønske om at de skal kunne skjules, men mer fordi at jeg ikke alltid til hver anledning vil vise dem frem.


IMG_2409-2.jpg
 

HJERTE

 

Dette var min aller første tatovering.
Dette hjerte ble tatt i Rhodos da jeg var 18år gammel. Det var jo min aller første tatovering og jeg tenkte meg ikke om i det hele tatt. Alt jeg viste var at jeg ville ha en tatovering og det var nesten en prinsippsak dersom jeg kan si det sånn; 18år, null peiling og null betydning. Det var bare morsomt og jeg syns den var fin! Jeg angrer ikke og selv om den ikke har noen betydning så liker jeg den. Den er plassert på yttersiden ved helen og er enkel å skjule dersom jeg skulle ønske det. 


IMG_2402-2.jpg
 

BØLGER

 

Dette var min andre tatovering.
Denne har faktisk en utrolig stor betydning for meg selv om denne heller ikke var planlagt. Jeg valgte å ta denne nettopp fordi pengene gikk til kreftforening. Det kan nok høres litt rart ut at en tatovering kan være med på å støtte kreftforeningen, men vi var en jentegjeng som i lang tid hadde snakket om å ta en tatovering sammen, og da gjorde vi det samtidig som vi kunne støtte dette! Den betyr faktisk ekstremt mye for meg den dag i dag i og med at mamma nå har fått kreft. Bølgene tok jeg fordi jeg hele livet har hatt vannskrekk og opplevd ting i vann som ikke har vært noe særlig hyggelig! For å styrke meg selv ville jeg ta bølger som skulle være et symbol på noe fint istedenfor noe vondt. Denne er på ankelen forresten.


IMG_2404-2.jpg
 

BOKSTAVER

 

Dette er min tredje og foreløpig den siste tatoveringen jeg har.
Grunnen til at jeg tok bokstavene VFFF under foten er fordi den i utgangspunktet ikke er noe særlig pen og jeg vil at den skal kunne skjules dersom jeg plutselig ønsker det. Jeg vet at mange tenker "Hvorfor tar du tatoveringer du ikke vil vise?", men akkurat denne er faktisk ikke noe jeg tok for å vise frem. Jeg har sammen med alle venninnene mine hatt en felles chat på Facebook som vi kaller for VFFF, hver bokstav står for et ord og disse egner seg ikke å skriver om her, men dersom dere ønsker å gjette kan dere legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, hehe. Det er flere av mine venninner som har denne og den ble i utgangspunktet tatt som en venne-tatovering.

Har du noen tatoveringer?


Blogglistenhits
SOVER MARTINE OG ERIK I SAMME SENG?
ingrid.jpg

Jepp, dere leste riktig.. 

Sover Martine og Erik i samme seng?

Både Martine og Erik er på Farmen Kjendis-innspilling sammen og som dere sikkert vet pleier ofte rommene inne på Farmen og være små, samtidig må deltagerne ofte sove i samme seng. Erik og Martine kjenner hverandre fra før av, noe som er veldig betryggende for min del! Jeg håper at de har det bra der inne og at de bruker hverandre som støttespillere. Det kan kjapt oppstå situasjoner der inne hvor de virkelig trenger noen å snakke med, og da er det alltid godt å ha noen man kjenner med seg. Jeg føler at vi mennesker ofte har lett for å tilknytte oss andre mennesker kjappere dersom man har et kjennskap fra før av eller noe til felles, og det har jo de to!

Som sakt sier det seg selv at noen deltagere må sove i samme seng. Jeg stoler på Erik og han er virkelig verdens beste gutt, men jeg vil jo ikke at han i utgangspunktet skal dele seng med andre jenter der inne. Er det helt feil å tenke? Jeg snakker en del med Aleksander mens de er der inne, og vi er begge sikre på at de har det bra. Samtidig må jeg jo si at om han kommer hjem og de har delt seng fordi de måtte det, så er det bare sånn! Man blir litt paranoid når kjæresten er borte og ikke minst når man ikke kan ringe eller snakke sammen på ubestemt tid. Jeg håper virkelig at han koser seg der inne og kommer hjem med ny bil meg, hehe.


Blogglistenhits
FLERE TING JEG TENKER PÅ
IMG_2359-4.jpg

MINE TANKER AKKURAT NÅ

 

 

♡ Erik, uten tvil. Jeg savner han så sinnsykt mye og nå må han seriøst komme hjem snart! Det er helt forferdelig å ikke kunne snakke med han, se han eller bare være sammen med han, ææ. 

 

♡ Jeg tenker også utrolig mye på mamma! Hele tiden.. Alt jeg vil er at hun skal ha det bra og bli frisk. Jeg vet at de tankene jeg har om henne er positive og jeg håper virkelig at min positive holdning påvirker hennes styrke til å bli frisk.

 

♡ Jeg må bli frisk. Jeg har de siste dagene hatt feber og forkjølelse! Jeg kan ikke fordra å være syk, er det noen som har tips til hvordan jeg kan bli frisk fortest mulig??

 

♡ Hva i alle dager skal jeg pakke med meg til Palmesus? Jeg vet at de har meldt fint vær, men man vet aldri helt når været snur.. det skjer alltid bare sånn plutselig, i og med at det var så fint vær der i fjor er jeg redd det blir stygt i år.♡ At jeg må og vil blogge enda mer! Jeg er super motivert og hjernen min spinner hele tiden. Jeg tenker på hvilke innlegg jeg skal skrive, hvilke bilder jeg skal ta også videre. Heldigvis har jeg mye gøy i vente fremover og da skal jeg jammen meg blogge mye! Da blir det nok også en del bildedryss på bloggen.

IMG_2317-2.jpg

Blogglistenhits